Digidexo.com

Seks Surefire måter å holde seg slank

Hvis du har gode gener, kanskje bor slank være enkelt. Men de fleste av oss må jobbe for å holde vekten av. Fristelsen er overalt; det synes å bli vanskeligere å holde vekten av både som du gir i fristelse og blir eldre, når stoffskiftet naturlig bremser. Men det er noen ting vi kan gjøre for å holde vekten av og holde seg slank i lang tid.

Trening

Ja, vi har alle hørt det før. Men trening er avgjørende for å holde kroppen slank og tonet. Hvis du trener, du naturligvis øke kroppens stoffskifte, som betyr at du kan spise litt mer av det du liker (og hva som kan være høyere i fett eller kalorier) og ikke få vekt.

Sikt i minst 20 minutter med mosjon daglig, men mer er bedre. Ideelt sett bør du satse på 50 minutter om dagen. Men du kan få mye av din aktivitet gjennom regelmessige daglige aktiviteter som løper ærend og ta trappene i stedet for heisen. Bruk en skritteller og tar sikte på å gå 10.000 skritt daglig, som er ca 5 miles.

Spis Good Fats

Generelt, er det godt å redusere mengden fett du spiser, men ikke ta dette for langt. Noen fett er bra.

Derfor satse på å spise sunt fett, de som holder hud og hår sunt - og holde hjertet sunt, også. Disse fett inkluderer den type som finnes i olivenolje, så vel som de som finnes i nøtter. Spis fisk, som er full av omega-3 fettsyrer, som er bra for hjertet.

Redusere "dårlig" fett, eller de som finnes i pakket mat, rask mat, biff og bearbeidet kjøtt.

Drikk vann

Ikke bare er vann bra for huden din, men det hjelper deg å holde seg slank ved å holde deg mett. Ofte spiser vi når vi er tørst, ikke sulten. Hvis du handler med tørst på regelmessig basis, sikrer du at du spiser bare når virkelig sulten.

Unngå alkohol

Mer enn én person har fulgt en streng spising diett bare for å ødelegge det ved å drikke for mye. Selv en blandet drink kan kaste den beste dietten inn i faresonen.

Hvis du liker å drikke sosialt, gi rom for drikke i det daglige kalori tildeling. Du kan spise en lettere (men fortsatt sunn) lunsj og middag, og gi plass i det daglige kalorier for at blandet drink senere.

Leve en sunn livsstil

Folk som bor et generelt sunn livsstil er mer tilbøyelig til å være i stand til å holde vekten i sjakk enn de som ikke gjør det.

Hva mener vi med en sunn livsstil? Hold et aktivt sosialt liv og slutte å røyke hvis du nå røyker. Få nok søvn og prøve og holde et positivt syn. Alle disse tingene kan hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt ved å gi deg en følelse av kontroll over livet ditt.

Vei Daglig

Det er blandede meninger om hvorvidt du bør veie ofte, men noen studier synes å peke til daglig veie-ins som en naturlig måte å holde vekten i sjakk.

The National Weight Control Registry rapporterer at folk som veier i det daglige er mer sannsynlig å håndtere eventuelle vektøkning umiddelbart, mens de som veie ukentlig eller mindre er mer sannsynlig å få vekt og vil ikke innse og forholde seg til det umiddelbart.