Digidexo.com

Hvordan å miste 2 kg en uke

Hvordan å miste 2 kg en uke


Det er alle slags kjepphest dietter på markedet som lover store resultater, men faller flatt når den tid kommer til å levere. Lære å miste 2 kg. en uke konsekvent vil gi deg de verktøyene du trenger for å forandre livet ditt til det bedre, 2 kg. på en gang. Det vil også gi deg den tryggheten du trenger for å holde det gående til du har oppfylt alle dine vekttap mål.

Hvordan å miste 2 kg en uke

Hvordan å miste 2 kg. en uke

eliminere ting som frister deg til å spise dårlig. Bli kvitt usunne lettere mat i ditt hjem. Aksje opp på mat som er sunn og enkel å tilberede. Planlegg måltidene for uken for å unngå siste liten fast food går. Gjøre vekttap en prioritet i livet ditt, og planlegge for det.

Vær oppmerksom på at riktig størrelse på porsjoner. Velg mat som skal fylle og rik på næringsstoffer. Det er mat alternativer som lar større porsjoner med færre kalorier, fett, natrium og kolesterol. Plukk dem mat, eller unn deg en sjelden gang til mindre porsjoner av mat som gir glede.

Bruk regelen 5 prosent til 20 prosent. Les alle mat etiketter, og husk at fem prosent eller mindre er lav og 20 prosent eller mer er høy for fett, kolesterol og natrium. Velg matvarer som har en lav prosentandel av daglige verdi for disse tallene og mat som er høy, 20 prosent eller mer, på kostfiber, vitaminer, kalsium og jern.

Slutt å bruke mat som belønning og straff. Mat er næring. Mat er næring. Mat er ikke belønning for å nå et mål. Det er heller ikke en straff for å unnlate å nå et mål.

Gjør aerobic trening for å forbrenne kalorier. Det er flott å ta inn færre kalorier, men du må også brenne flere kalorier for å miste 2 kg. en uke konsekvent. Aerob trening er effektivt for å brenne kalorier, men noen form for fysisk aktivitet, gjort konsekvent, hjelper.

Hold registreringer av alle kalorier forbrent og alle kalorier tatt inn. Dette inkluderer drinker, mat, mints og eventuelt andre kalorier som er innført i kroppen og alle øvelser og fysiske aktiviteter som forbrenner kalorier. Spill dagen og tid til å hjelpe deg med å finne mønstre av styrke og svakhet i vekttap diett.

Hint

  • Tilgi deg selv for dårlige dager. Ikke la en dårlig dag avspore dine vekttap innsats. Tilgi deg selv og jobbe med å ha en bedre dag neste dag. De fleste vekttap innsats kan sprette tilbake fra en slip. Det er når folk lar at en slip for å bli et skred av dårlige valg at problemer oppstår.