Digidexo.com

Hvorfor Do tomat-baserte matvarer forårsake halsbrann?

Hvorfor Do tomat-baserte matvarer forårsake halsbrann?

Problemet med tomater

Selv om tomat og sine familiemedlemmer inneholder noen vitaminer og næringsstoffer, er dette opp-ikke nok til å berge tomat omdømme. Faktisk kan den høye syreinnhold av tomat forårsake halsbrann, uansett hvordan den er fremstilt. Ved bruk som en matvare base, kan syren dominere hele måltidet. Ifølge nsf.gov, tomater inneholder to store syrer: eple og sitrus. Begge typer av syrer er halsbrann triggere.

Det handler om den Acid

Parietalceller lage syren som naturlig linjer magen, kjent som magesaft. Dette er den syre som er vanligvis brukt til å bryte ned matvarer som tidligere er blitt spist og blir liggende i magen. For mange mennesker, mekanikerne av svelge, mage fordøyelsen og utskillelsen er ufeilbarlig. For andre gang syrer av tomat-baserte matvarer blir kastet inn i miksen, kroppene deres begynner å produsere for mye magesyre. Ifølge mayoclinic.com, kan dette overløp av syre begynner å sikkerhetskopiere i spiserøret, forårsaker en brennende følelse i brystet.

Natron til unnsetning

I et forsøk på å redde tomat-basert mat kategori fra og permanent bli ripete fra menyen for alle som lider av halsbrann, har tomat elskere forsøkt å komme opp med en løsning som ikke involverer medisiner. Baking soda kan være den siste håp. Ifølge drgourmet.com, og legger til en 1/2 ts. natron til en gryte med tomatsaus kunne løse halsbrann blues.

Arthritics, Beware

Bortsett fra alt av syren som tomat-baserte matvarer inneholder en annen skjult fiende. Tomater inneholder noe som kalles solanine, som er fremtredende i søtvier familien av matvarer. Solanine er en glycoalkaloid, som forstyrrer kroppens opptak av kalsium. Derfor bør folk med leddgikt og de som lider av osteoporose vurdere å fjerne tomater fra kostholdet.