Digidexo.com

Vedlegg med kroniske betennelser og smerte

Vedlegg med kroniske betennelser og smerte


Kronisk blindtarmbetennelse er forskjellig fra akutt blindtarmbetennelse både i alvorlighetsgrad av symptomer og hyppigheten av diagnose. Subtilitet av kroniske vedlegg-betennelse symptomer kan gjøre en betimelig diagnose vanskelig. Bevissthet om symptomene er avgjørende for forebygging av alvorlige eller livstruende problemer.

Vedlegg

Vedlegget er en smal rør som strekker seg fra tykktarmen. Dette 3 1/2-tommers orm-lignende vedheng kan ha noen infeksjon-kampene evner, men det er ikke en viktig kroppsdel.

Vedlegg Problemer

Blindtarmbetennelse, både akutt og kronisk, oppstår når det er betennelse i vedlegget. Røret kan bli blokkert med avføring eller slim, som fører til betennelse og infeksjon.

Symptomer

Hvis du lider av kronisk blindtarm betennelse, kan du ha en generell følelse av ubehag. I tillegg til følelsen fatigued, kan du ha generell følelse av ubehag i magen, spesielt i de lavere eller sentrale deler av magen. Mild kvalme og mild magesmerter kan også forekomme, som strekker seg over måneder med tid, i stedet for dager (i motsetning til symptomer på et influensavirus).

Kronisk Appendisitt

Du kan være tilbøyelig til å avfeie den mildt smertefulle symptomer på kronisk blindtarm betennelse. Ignorerer den pågående, subtile symptomer kan føre til utbredt tarminfeksjon og muligens død, hvis ikke fanget og behandles i tide.

Behandling for kronisk betennelse

Kronisk blindtarm betennelse er vanligvis ikke behandles gjennom kirurgi, som med akutt blindtarmbetennelse. I stedet, leger vanligvis behandle kronisk blindtarm betennelse med kraftige antibiotika. Imidlertid, hvis de antibiotika ikke klarer å eliminere infeksjon, kan kirurgisk fjerning av tillegget være nødvendig.