Digidexo.com

Hva er fordelene med Olive Oil for eksem?

Eksem er ikke lett å håndtere. Faktisk, kan det i stor grad påvirke livet ditt, gjøre deg mer tilbaketrukket og mindre sannsynlighet for å våge seg ut i sosiale situasjoner. Det er mange behandlinger tilgjengelig; Men de fleste er harde på huden og kan også føre til for tidlig aldring. Mer-naturlige behandlinger, slik som de som er avledet fra olivenolje, har vist seg å være fordelaktig uten de harde bivirkninger.

Definisjon

Eksem er en hud tilstand som fører til betennelse i huden i form av tørre flekker som klør og kan knekke. I alvorlige tilfeller kan de tørre flekker blø, bli smittet eller selv blir tykkere over tid. Vanligvis forårsaket av en allergisk reaksjon av noe slag til en cleanser, fargestoff, såpe eller vaskemiddel, kan eksem vises hvor som helst på kroppen i en rekke grader av alvorlighetsgrad.

Symptomer

Selv den mest bemerkelsesverdige symptom på eksem er kløe, kan tørr flassende hud også utvikle. Når utslettet blir irritert, kan det bli rød eller svelle. Noen ganger vil utslett sive og skorpe over. Dette gjelder særlig på hendene. Over tid kan disse områdene blir brune, en endring som kan eller ikke kan være permanent.

Role of Olive Oil i Eksem Behandling

Olivenolje har mange praktiske bruksområder; imidlertid, er dens evne til å behandle eksem ikke godt kjent. Olivenolje er naturlig og vil ikke føre til en allergisk reaksjon hos folk flest. Likeledes, når den påføres på huden, spesielt de herdede områder forårsaket av kronisk eksem, kan den myke huden og la den fuktes, og mye jevnere. Tørr, flassende hud glatter over og irritasjonen forsvinner over tid med regelmessig bruk av olivenolje.

Olive Oil Skin Cream

Olivenolje kan brukes til å gjøre en virkelig effektiv hudkrem eller mykgjørende for behandling av eksem. Du kan bruke en rekke naturlige ingredienser for å lage din egen krem. For eksempel vil tilsetning av vann til olivenolje foreta en rikere applikasjon for huden. På samme måte kan du tilsette sukker til olje- og bruke som en exfoliant for å fjerne disse flassende hud biter mens fuktighetsgivende. Prøv å legge smeltet bivoks eller honning til olivenolje for en mer helhetlig krem.

Overnight Treatment

Olivenolje kan virkelig gjøre sin magi på eksem over natten, spesielt hvis du lider av denne tilstanden på hendene. Bare bruke olivenolje lotion rene, tørre hender før du går til sengs. Deretter satte på myke bomullshansker. Sove med hansker på å holde hendene fuktig og bidra til å fjerne døde hudceller, som gjør utseendet eksem verre.