Digidexo.com

Næringsrik frokost Ideer for Kids

Næringsrik frokost Ideer for Kids


Frokost er et viktig måltid for barn fordi det brensel sin energi slik at de kan få en god start på dagen. Lag en næringsrik og deilig frokost for voksende barn som inkluderer magre proteinkilder som kalkun bacon eller egg og andre næringsrike matvarer som jordbær og meloner.

Eggerøre med Tyrkia Bacon

Eggerøre er rike på protein, omega-3 fettsyrer og andre vitaminer. Krafse egg i en kjele og tilsett revet cheddar ost på toppen og stek i to minutter slik at osten smelter. Osten legger mer smak til eggene. Cook kalkun bacon med dette måltidet i stedet for svinekjøtt fordi kalkun bacon er mye slankere. Server med en sunn drikke som grønn te eller fersk presset appelsinjuice. Unngå å kjøpe flaske juice fordi sukker er vanligvis lagt til bearbeidet juice. Fersk presset juice fra appelsiner er det sunneste alternativet.

Blåbær Smoothies

Lag en blåbær smoothie til drivstoff ditt barns hjerne for dagen fremover. Blåbær er lastet med antioksidanter som vitamin C og A som fôrer barnets hjerne. Legg 1/2 kopp rent vann til din blender og 2 kopper blåbær. Deretter legger i fire isbiter og to bananer. Blanding på høy i 10 sekunder. Hell blandingen i kopper og plassere en håndfull av hele blåbær på toppen. Denne oppskriften feeds to barn.

Grønne Smoothies

Grønne smoothies inneholder grønnkål og andre greener sammen med frukt å legge til smaken. Mørke grønne blader er rike på mineraler som kalsium og magnesium og frukt er høy i antioksidanter som vitamin A, C og D. Hell 1/2 kopp rent vann i blender og deretter legge 4 skinned kiwi i blenderen. Tilsett en håndfull grønnkål eller andre mørke grønne blader. Deretter legger to bananer og 2 ss. av rå honning for å skjule smaken av greenene. Denne oppskriften serverer to barn.

Jordbær og Melon Fruit Bowl

Hakk opp jordbær og appelsin og grønne Honeydew meloner. Gi hvert barn en eller to boller sammen med en sunn drikke. Dette er en enkel næringsrike måltid som barna liker.

Blueberry Bran Pannekaker

Bran er lastet med fiber og mineraler som er gunstig for voksende barn. Kjøp en boks med kli pannekaker og legge følg instruksjonene på boksen. Tilsett 1 kopp friske blåbær til hver kopp kli mix som du rører i røren. Blåbær vil hjelpe skjule smaken av kli. En kopp kli pannekake blanding gjør vanligvis 3 eller 4 pannekaker, avhengig av størrelsen.