Digidexo.com

Hvordan Reparer jeg muskel med en Glutamin Supplement?

Hvordan Reparer jeg muskel med en Glutamin Supplement?


Glutamin er en av de ikke-essensielle aminosyrer som finnes i kroppen. Forholdsvis høye spor vises i muskelvev. Glutamin hjelper muskelen bekjempe sykdom, økt energi under slanking og håndtere stress under øvelser. Lavere glutaminnivået i kroppen kan påvirke funksjonaliteten til våre tarmen og redusere effektiviteten av vårt immunsystem også. Glutamin kosttilskudd kan bidra til å gjenopprette nivået i våre muskelvev.

Hvordan Reparer jeg muskel med en Glutamin Supplement?

•  Ta 4:59 gram av glutamin supplement før du starter din daglige treningsøktene. Dette har en todelt effekt: For det første, det øker cellevolumet i musklene, hjelper du trener bedre; andre, motiverer det GH veksthormon utgivelse, som i sin tur bidrar til muskelcellene i reparasjonsprosessen.

Legg til ca 10 gram av supplement til vann som du nippe under treningsøktene. Fysiske øvelser kan forårsake glutamin tap og mikro tårer i muskelvev. Nipper på glutamin supplement drikke kan bidra til å hemme denne sammenbrudd og også holde cellene i muskelen rikelig hydrert.

Ta fem til 10 gram av glutamin supplement med en whey protein shake når du har fullført treningen. Dette induserer proteinsyntese i kroppen, stanse muskelnedbrytning og starte reparere prosessen.

Ta fem til 10 gram av supplement med vann før du går til sengs. Vår kropp vellykket reparerer de fleste av de skadede vev når vi sover og ekstra glutamin vil hjelpe denne prosessen. Det vil også øke GH hormon utgivelse. Dette hormonet frigjøres i store mengder når vi er dypt sover.