Digidexo.com

Inchworm Identification

Inchworm Identification


Inchworms fikk sitt navn fordi deres gjennomsnittlige størrelsen er omtrent en tomme. På grunn av navnet sitt, er det ofte antatt at en inchworm er en orm, men det er virkelig en larve siden det kommer fra møll larver. Det finnes mange forskjellige typer inchworms, med noen klare likheter og forskjeller.

Ting å se etter

Alle inchworms er omtrent en tomme lang, med glatte kropper. De er vanligvis av jord-tone farger som brun, mørk grønn, lys grønn og svart. Når jeg prøver å identifisere en inchworm, er det nyttig å se på hvor den lever, hva den spiser, hvilke skader det har gjort og hvor mange par bein den har foran og bak.

Eastern Tent Caterpillar

Ifølge asktheexaminator.com, er den østlige teltet caterpillar kjent som en av de mest ødeleggende inchworms fordi de kan drepe et tre i en sesong hvis det er nok av dem er tilstede. Den østlige telt caterpillar vil gjøre en kokong i treet som ser mye som et edderkoppnett, men i en kjegleform. De bruker denne kokong å holde seg trygt fra rovdyr mens de spiser og ødelegger bladene innenfor kokongen.

Cankerworms

Cankerworms er mye som den østlige teltet gravemaskin i at de har muligheten til å lage tynne delikate linjer laget av silke. De bruker denne muligheten til å flykte fra rovdyr, i stedet for å bygge kokonger. Cankerworms har striper på kroppen og kan variere i farge. Disse inchworms liker å bebo trær, spesielt frukttrær. De lever ut av treets blader og kan forårsake alvorlig skade på trærne om de er til stede i stort antall.

Loopers

Loopers er mer kjent som måle ormer eller span ormer, ifølge allaboutworms.com. De har tre par bein foran og 02:58 vedheng eller prologs i ryggen. Loopers flytte ved scooting bakbeina fremover lener seg forover, slik at deres underliv stikker opp i luften, mens forbena er fortsatt på bakken.

Utvikling

Inchworms utvikle seg til geometer møll (i Geometridae familien). En voksen geometer møll har et vingespenn på 3/8 tomme til 2 inches. De fleste er grå eller brun og har mange fargede flekker eller mønstre på vingene og bland inn i bark og grener av trær.