Digidexo.com

Hjem tiltak for lindrende en øreinfeksjon

Ørebetennelse er smertefulle og er dessverre svært vanlig, spesielt hos små barn. Mens noen ørebetennelser kan være ganske alvorlig og krever en tur til legen for antibiotika, andre infeksjoner er små og kan behandles med enkle hjem rettsmidler. Hvis en ørebetennelse blir for alvorlig eller ikke rydde opp etter noen dager, søke medisinsk hjelp. Noen hjemme rettsmidler som er effektive mot ørebetennelser er beskrevet nedenfor.

Vitamin C

Vitamin C kan bidra til å holde immunsystemet sterkt, slik at kroppen kan bekjempe ørebetennelse så raskt som mulig. Prøv å ta en multivitamin som inneholder vitamin C eller plukke opp en vitamin C supplement. Du kan også legge til vitamin-rik mat til ditt daglige kosthold som for eksempel sitrusfrukter og grønn paprika.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er en annen måte å bekjempe en ørebetennelse. Fortynn noen hydrogenperoksid med en lik del av varmt vann. Deretter settes noen dråper av oppløsningen i hver infiserte øret og la oppløsningen bli i øret i ca 10 minutter. Etter 10 minutter, tilt hodet fra side til side og bearbeid ut peroxide med en bomullsdott eller vev.

Hvitløk

Hvitløk er ikke bare en måte å gjøre maten smaker bedre; Det er også et kraftig antiseptisk som kan brukes for å behandle en ørebetennelse. Du kan kjøpe hvitløk olje på en helsekostbutikk, eller du kan lage din egen med ferske hvitløksfedd og olivenolje. Å lage din egen hvitløksolje, fint rive tre ferske hvitløksfedd i en liten beholder. Legg akkurat nok extra virgin olivenolje til å dekke revet hvitløk og la blandingen til å sitte over natten. I morgen, siler bort hvitløk biter og legg noen dråper av oljen i hver infiserte øret og la i 5 minutter.

Sink

Sink er en annen måte å behandle en ørebetennelse hjemme. Hvis tas daglig, bør det bidra til å redusere infeksjon i øret og lindre noen av smerte og inflammasjon.