Digidexo.com

Hva er forskjellen i L-lysin og L-Tyrosin?

L-lysin og L-tyrosin er aminosyrer med distinkt forskjellige funksjoner i kroppen. Primært, øker lysin immunforsvaret mens tyrosin påvirker mental helse og hormonnivåer.

Lysin og Herpes

Selv hardnakket vedvarende herpes virus ofte svare på lysin, redusere smerte og lidelse som følger forkjølelsessår, helvetesild eller genital herpes.

Vev og Bones

Lysin bidrar til å gjenoppbygge og reparere vev etter skade eller operasjon, og det bidrar til å avverge osteoporose ved å bistå med opptaket av kalsium.

Tyrosin og hormoner

Tyrosin er byggesteinen av dopamin, et signalstoff ansvarlig for en persons ambisjoner og kjøring, mens omvendt skape en følelse av tilfredshet med måtehold. Denne aminosyren øker også kroppens tilførsel av adrenalin og thyreoideahormoner.

Tyrosin og Appetite

Mer dopamin betyr mindre appetitt. Ikke bare tyrosin undertrykke cravings for sukkerholdige matvarer, men ifølge velvære referansehåndboken "Healthy Healing", det hjelper også redusere kroppsfett.

Nonessential versus Essential

Tyrosin er å anse som en ikke-essensiell aminosyre, fordi kroppen kan gjøre det fra andre aminosyrer. Lysin er en essensiell aminosyre, som betyr at det må tilføres fra protein i dietten.