Digidexo.com

Nevrologiske symptomer som ligner multippel sklerose

Multippel sklerose påvirker hver person på en annen måte. Nevrologiske symptomer som ligner multippel sklerose også tjene som grunnlag for å diagnostisere andre kroniske tilstander. Regelrett nerveskade fører vanligvis til diagnosen av multippel sklerose.
Nevrologiske symptomer på multippel sklerose har en tendens til å dukke opp mellom 20 og 40, selv om noen mennesker ikke vet at de har det. Tidlige symptomer kan komme og gå, og dermed disse symptomene forblir ubehandlet. Det er av denne grunn at multippel sklerose er en "regel i" diagnose. De nevrologiske symptomer er felles for andre kroniske sykdommer som må "utelukkes" først.

Ukjente Tidlige symptomer

Disse tidlige symptomer er prikking og nummenhet, som er "pins og nåler" effekt. Dette er nevrologiske i naturen som de vanligvis skyldes press på en nerve. Tap av balanse er en annen veldig tidlig symptom som også er felles for ørebetennelser, indre øret lidelser eller alkoholabstinens --- for å nevne bare noen få problemer som forstyrrer diagnose.
Optikusnevritt er betennelse i synsnerven som forårsaker tåkesyn eller dobbeltsyn. I de fleste tilfeller fører dette definere nevrologiske symptom til diagnostisering av multippel sklerose.

Årsaker til Nevrologiske symptomer

Det er et beskyttende deksel over nervefibrene i hjernen. Disse fibre sende meldinger til andre deler av kroppen fra hjernen og ryggmargen bruker fluid som den viktigste metoden for transport.
Myelin er at beskyttende kappe. Skader og den endelige nedbrytning av myelin føre til utseendet av neurologiske symptomer. Berørte områder av hjernen gjøre en stor forskjell med hyppigheten og alvorlighetsgraden av nevrologiske symptomer. Disse områdene vises på magnetic resonance imaging (MRI) bilder som hvite flekker (lesjoner).
Plasseringen av lesjoner bidra til å "kart" berørte områdene der meldingene ikke kan komme gjennom, eller forvrengning av signaler forårsaker blandede meldinger. Dermed hjelper MR for å identifisere opprinnelsen av skaden forårsaker de nevrologiske symptomer som ligner multippel sklerose.

Nevrologiske symptomer og diagnose

Ingen vet den eksakte årsaken til multippel sklerose. Teorier inkluderer påvirkning av geografi, røyking og gener. Vaksiner er "utelukket", basert på omfattende studier. Forskere generelt enige om at multippel sklerose kan være en autoimmun sykdom som ligner fibromyalgi, kronisk tretthetssyndrom, lupus, reumatoid artritt og andre. Kroppen har infeksjon mannskaper som blir overaktiv forårsaker skader på organer, muskler og nerver. Dette er grunnen til at pasienter som opprinnelig kan motta diagnostisering av en sykdom som ligner multippel sklerose.
Over tid, dukker andre symptomer kompliserer hastigheten på en sikker diagnose. Disse ekstra nevrologiske symptomer inkluderer muskelspasmer, varme / kulde følsomhet, tretthet og endringer i persepsjon og kognitiv tenkning. Etter fremveksten av disse symptomene, kan en pasient sakte oppleve tale og svelgeproblemer, skjelvinger, problemer med å gå, spastisitet og mer.

Vanligste formen for multippel sklerose

To personer sjelden til stede med identiske symptomer. Leger og forskere bruker under grupperinger å forutsi alvorlighetsgraden og forventede utfallet av behandlingen. Flertallet av MS befolkningen (90 prosent) har relapsing-remitting multippel sklerose. Deres tilbakefall ansvarsområde med hel eller delvis tilbakeføring til det normale.
Det finnes en rekke symptomer, ulike mønstre av berørte nerver, varigheten av tilbakefall, mengde oppnådd utvinning og hvor lang tid mellom tilbakefall. Etter mange år med behandling, vil de fleste mennesker med RRMS overgang til en sekundær progressiv fase.
Flere behandlinger er tilgjengelige for å bremse utviklingen av relapsing-remitting multippel sklerose. Sekundær progressiv er ikke svarer til de fleste behandlinger. Det skaper også en vanskelig livsstil. Personer med SPMS vil oppleve funksjonshemming.

De tre progressive

Hver av de progressive former for multippel sklerose har sin egen unike nevrologiske, fysisk og deaktivering grad av nedgangen med en viss overlapping. Ved diagnose En persons alder er en medvirkende faktor. Den enkelte opplever delvis utvinning fra tilbakefall vil overgangen til sekundær progressiv mye raskere.
De tre progressive former inkluderer:

Primary-progressive multiple sclerosis affects about 12 percent of people 40 years old or more with multiple sclerosis. These patients tend to develop disability much more quickly as treatments are not dependable.
Progressive-relapsing multiple sclerosis is rare. Relapses happen sporadically and relief rarely means this person returns to normal.
Secondary-progressive multiple sclerosis follows many years of relapsing-remitting multiple sclerosis. There is less inflammation but more nerve degeneration.