Digidexo.com

Hva gjør du hvis du Hurt leggmuskelen?

Leggen er utsatt for skader, spesielt for utøvere som deltar i aktiviteter som krever stopper, med start og raske serieopptak med raske bevegelser. Tennisspillere, fotballspillere, basketballspillere og spore idrettsutøvere er alle i fare for å belaste, rive eller using leggen, utløsende ulike grader av skader og ubehag. Et akronym som kan hjelpe deg å huske hvordan du skal behandle din kalv muskelproblemer er RICE; det står for hvile, is, kompresjon og høyde.

Rest

Hvil skadet benet så mye som mulig etter en kalv muskel belastning. Den minst problematiske, Grade 1 strekk, vil fortsatt ta så lenge som tre uker å helbrede fullt. Unngå å spille, trene eller gjøre en aktivitet som kan ytterligere skade muskelen. For Grad 2 og grad 3 stammer, som er mye mer alvorlig, bør du bruke krykker de første dagene etter skaden og gå tilbake til å gå uten dem bare når du kan gjøre det uten å oppleve stort ubehag med vanlig gang gangart. Innse at du ikke vil ha muligheten til å løpe og hoppe etter en påkjenning denne ekstreme for så lenge som tre måneder i noen tilfeller.

Ice

Umiddelbart utnytte is for å redusere mengden av svelling i en alvorlig kalvemuskelskader. Du vil vite hvor alvorlig problemet er ved din manglende evne til å gå eller til å rette ut foten uten intense smerter. Alvorlige stammer også resultere i betydelig blåmerker på baksiden av leggen. Ice området minst fire separate ganger i løpet av en dag i opptil 15 minutter om gangen. Fortsett denne løpet av handlingen i minst tre dager etter skaden oppstår. Pass på ikke å sette isen direkte på huden, men heller i et håndkle.

Kompresjon og Elevation

Hindre ytterligere hevelse i beinet etter skaden ved å bruke en komprimering bandasje på leggen. Et ess bandasje vil være tilstrekkelig for dette formålet. Når du vikler beinet, gjør det fra tærne opp slik at du kan unngå å utløse hevelse under bandasjen. Aldri vikle din kalv for hardt. Ditt lokale apotek kan ha en komprimering ermet som du kan bruke til å redusere hevelse. Du bør også heve den berørte beinet så mye som mulig for den første dagen, som vil holde hevelsen til et minimum. Lå på en sofa eller seng med beinet støttet opp komfortabelt på puter på et høyere nivå enn hjertet.