Digidexo.com

Hvordan behandle Torn Biceps Muscle

En revet biceps muskel kan være en svært smertefull tilstand. Den kan være et resultat av en ulykke husholdning som et fall eller den kan skje som et resultat av overdrive i friidrett. Vektløfting og andre idrettsutøvere ofte lider delvis eller fullstendig tårer av biceps. Skaden kan kreve kirurgi, men det er ikke alltid tilfelle.

Hvordan behandle Torn Biceps Muscle

Hvil armen helt. Hvis du har lidd en revet biceps gjennom vektløfting eller annen styrke trening, har tiden kommet for å sette vektstang ned og stoppe aktiviteten. Du trenger å hvile armen for minimum 48 timer. Prøv å ikke gjøre noe med den armen, og prøve å isolere den med puter eller supplerer når du sover.

Unn skaden med is. Du bør sette en ispose på skaden i 15 minutter hver våkne time i løpet av de første 24 timene. Du bør legge en ispose på armen i 15 minutter av hver andre våkne time over den påfølgende 24-timers periode.

Ta et ikke-steroid smertestillende som ibuprofen, naproxen eller aspirin for å hjelpe deg med å håndtere smerte. Dette er ikke et tegn på svakhet. Dette vil faktisk hjelpe deg å bli bedre. Disse medikamentene vil bidra til å redusere hevelse i området der skaden skjedde.

Gå fysioterapien når smerten er blitt redusert eller det ikke lenger er en faktor. Din biceps muskelen er fortsatt skadet, og det vil trenge terapi før du kan begynne å jobbe ut igjen. En fysioterapeut vil gi deg de strekninger du kan gjøre for å bidra til å gjenvinne styrke.

Se legen din hvis smertene ikke avtar, og du føler at dine biceps er ikke bedre. Han trenger å utføre en kirurgisk prosedyre som re-forankrer sene hvilken biceps muskelen er koblet tilbake til skulderbenet. I mange tilfeller kan denne operasjonen gjøres på poliklinisk basis, og du vil være i stand til å komme tilbake til fysioterapi kort tid etterpå.