Digidexo.com

Hvordan behandle dysbiose med grapefruktkjerneekstrakt

Dysbiosis er en medisinsk tilstand som forårsaker mikrobielle ubalanser i en persons kropp. Dysbiosis er vanligvis funnet i fordøyelseskanalen, eller på toppen av en persons hud, men det kan fremstå på alle eksponerte overflater av kroppen, og spesielt de med slimhinner. Grapefruktkjerneekstrakt brukes til å behandle på grunn av den dysbiosis sin anti-bakterielle, anti-sopp-og anti-protozo egenskaper, og kan brukes til å bekjempe mange forskjellige patogener. Det har også blitt vitenskapelig bevist å effektivt behandle mange forskjellige mikroorganismer, inkludert E. coli, Salmonella typhi og Staphylococcus aureus. Grapefruktkjerneekstrakt er også nyttige for å kontrollere diaré.

Hvordan behandle dysbiose med grapefruktkjerneekstrakt

drikke grapefruktkjerneekstrakt i flytende form. Plasser 03:58 dråper flytende grapefruktkjerneekstrakt konsentrat i et glass med juice. Dette oppløser høykonsentrert flytende ekstrakt og nøytraliserer den ellers bitre smaken av grapefruktkjerneekstrakt. Drikk to glass om dagen av grapefruktkjerneekstrakt juice.

Ta en grapefruktkjerneekstrakt supplement. Starte med en lav dose, slik som 600 milligram per dag. Normale doser av grapefruktkjerneekstrakt ikke overstige 1600 milligram per dag.

kartlegge utviklingen over de neste par dager, uker og måneder. Oppmerksom på eventuelle endringer i din helse og generell velvære. Dette vil hjelpe deg å bestemme selv fordelene ved daglig grapefruktkjerneekstrakt.

Hint

  • Snakk med legen din før du bestemmer en skikkelig grapefruktkjerneekstrakt dosering.