Digidexo.com

Hives behandlinger for barn

Hives behandlinger for barn

Elveblest, også kjent som urticaria, er en vanlig tilstand som påvirker 10 til 25 prosent av folk på et tidspunkt i løpet av livet. De er ofte ufarlig, men i sjeldne tilfeller kan være en alvorlig allergisk reaksjon som krever øyeblikkelig legehjelp. Elveblest hos barn er vanligvis behandles med hell med over-the-counter antihistaminer som Benadryl, men igjen, kan alvorlige reaksjoner krever legehjelp. Barn som lider av konsistente utbrudd av elveblest kan være nødvendig å se en allergolog for en allergi behandling plan som kan omfatte vanlige allergivaksinering.

Hva er Hives og hva som forårsaker dem?

Elveblest kan vises som røde, rosa eller hvite støt og / eller hevet renner eller flekker av hud som kan ha en blek sentrum. Elveblest vanligvis forårsake kløe, men de kan også svi og brenne. Elveblest i barn som oftest vises på mage, bryst og rygg. Størrelsen på elveblest hos barn kan variere sterkt, fra så lite som et insektbitt til så stor som en middagstallerken. De kan også vises i form av en ring eller grupper av ringer som er sammenføyd. Elveblest kan selv endre plassering. For eksempel kan de begynner på en barnets ansikt og senere vises på barnets armer. Elveblest kan vare alt fra noen minutter til et par timer, men i ekstreme tilfeller kan de komme og gå i dagevis.

Hives vises når et barn blir utsatt for allergener som utløser elveblest. Som et resultat av celler i barnets kropp begynner å slippe histaminer og andre substanser som begynner å lekke ut av de små blodkarene under huden. Væsken samler, skaper flekker og utvikler seg til elveblest.

Elveblest kan oppstå allergiske reaksjoner på matvarer som skalldyr, melkeprodukter, nøtter og bær, eller allergiske reaksjoner på medisiner som antibiotika. Insektbitt og stikk kan også utløse utbrudd av elveblest. Andre årsaker til elveblest kan omfatte soleksponering, virusinfeksjoner, mosjon, eksponering for kulde, og stress eller nervøsitet.

Hvordan behandle Hives

Over-the-counter antihistaminer er ofte den beste måten for foreldre å behandle elveblest hos barn. Så snart hives ut, bør foreldre behandle sine barn med et antihistamin for å minimalisere reaksjonen. Antihistaminer er vanligvis administreres hver sjette time før reaksjonen har ryddet. Foreldre kan også bruke aktuell Calamine lotion på barns elveblest å redusere kløe, brennende og stikkende fornemmelser.

Elveblest er vanligvis ikke en grunn til å ta barnet til barnelegen eller legevakten. Fordi elveblest er en allergisk reaksjon, bør du alltid overvåke barnet for alvorlige symptomer som pustevansker, tungpustethet, vises blek, svakhet, ørhet og / eller vedvarende oppkast, noe som vil kreve umiddelbar medisinsk behandling. Hvis barnet ditt ikke viser alvorlige tegn på en allergisk reaksjon, men opplevelser hevelse i hender og føtter i tillegg til elveblest som ikke bedres innen to timer for å ta et antihistamin, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Hvis barnet ditt begynner opplever konsistente utbrudd av elveblest, kan barnelege anbefaler at du besøker en allergolog for testing. En allergolog vil være i stand til å identifisere allergener som utløser reaksjonene, og kan foreskrive medisiner og mulige allergivaksinering for å behandle kviser og allergiske reaksjoner.