Digidexo.com

Symptomer på Hair Lice

Hodelus er små, vingeløse insekter som lever av menneskelig hud og blod. Disse irriterende gnagerne ser ut til å finne veien til barnas hodebunn, men kan påvirke voksne. Hodelus er svært smittsom og ofte er vanskelig å behandle. Symptomer er også vanskelig å finne i de tidlige stadiene, så å være klar over tidlige tegn er nøkkelen for behandling.

Stage 1 Symptomer

Under denne tidlige fasen, kløe kan være en av de eneste åpenbare symptomer, men det er ikke alltid en nøyaktig en. Hvis barnet ditt ser ut til å skrape mer enn normalt, er det tid for et hode sjekk. Etter vask håret ditt, bruk en lusekam eller en som tenner er tett sammen, og gå nøye gjennom håret i små biter. Betale ekstra oppmerksomhet til bak ørene og halsen. Etter hver kam-through, rengjør kammen av i en kopp vann. Dette vil tillate deg å se om det er noe i håret. Hvis du se små brune eller tan prikker flytende, disse er nits, eller egg, og må fjernes umiddelbart.

Stage 2 Symptomer

Hvis dette er ditt første bout med lus, er det sannsynlig at du ikke merker noen av de tidlige symptomene. Ved dette stadiet, har skrape økt, og det er sannsynlig at du har røde sår eller støt på baksiden av halsen fra kløe. Det er også mulig å se levende lus. Har en kam-through for å bekrefte og å begynne fjerningen.

Behandlinger

Det er mange hodelus behandlinger tilgjengelig, inkludert kjemiske og naturlige. Fordi lus legger egg, sørg for å fjerne hvert eneste egg eller syklusen vil fortsette. Gre nøye gjennom håret med en lusekam minst to ganger om dagen. Dette kombinert med hva shampoo behandling du bruker, bør bli kvitt lus. Hvis du ikke føler deg trygg på å fjerne lus og luseegg på egen hånd, er det selskaper, for eksempel hår Fairies, som vil gjøre det for deg.

Tips

Føne håret eller bruke en rettetang. Varmen som er kjent for å drepe lus. Ikke del hatter eller andre hår brukerutstyr.

Advarsler

Ikke forvent lus å være borte etter en behandling. Følg med kam-throughs i minst en uke etter behandling. En oppbygging av flass kan være en forløper til lus.