Digidexo.com

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper


Nesepolypper er kjøttfulle biter av vev som linje innsiden av nasal passasje. Hvis nesepolypper vokse for stor, kan polypper hindre pusten din. Dette kan resultere i mangel på lukt. Ifølge Mayo Clinic, voksne som lider av astma, allergi og bihulebetennelse ofte oppleve nesepolypper. Hvis nesen blir tett av polypper, vil behandlinger varierer. I svært alvorlige tilfeller av nesepolypper, er kirurgi nødvendig.

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper

•  Få undersøkt av legen din for å fastslå omfanget av din tilstand. En nasal endoskop (en slange med et kamera) kan bli veiledet inn i nesehulen å finne polypper.

Bruk en nasal kortikosteroid forskrevet av legen din. Nasale kortikosteroider som Flonase vil bidra til å redusere polypp betennelse.

Ta orale kortikosteroider for å redusere polypp blokkeringer hvis nesesprayen ikke fungerer. Hvis orale kortikosteroider opprørt magen, kan kortikosteroid injeksjoner være en alternativ behandlingsmetode.

gjennomgå en polypectomy. Som det fremgår av den amerikanske Rhinologic Society, vil normal funksjon av bihulene gjenopprettes når polypper fjernes. Pluss-siden av en polypectomy er at denne prosedyren bruker en liten sugeenhet for å fjerne polypper og er minimalt invasiv.

Motta en endoskopisk bihulekirurgi hvis du er utsatt for å utvikle bihulebetennelse som følge av nasal polypp hindringer. Hindringer oppstår når polypper hindre flyten av væske fra bihulene.

Hint

  • Ta antihistaminer hvis du har allergi, noe som vil bidra til å forhindre vekst av polypper.
  • Bruk en luftfukter i hjemmet for å hindre nesepolypper tetter nesen.
  • Prøv en nasal lavage å rense nesegangene.
  • Bruk en saltvannsnesespray for å fjerne irritanter fra nesegangene.
  • Aldri prøve å plukke på polypper. Du kan innføre skadelige bakterier i bihulene, som kan forårsake en infeksjon å utvikle.