Digidexo.com

Botemidler for oppkast og svimmelhet

Botemidler for oppkast og svimmelhet


En rekke forskjellige betingelser kan føre til oppkast og svimmelhet, mage inkludert skader, infeksjoner eller irritasjon; indre øret problemer; hjerneskader og sykdommer; lave blod-jernnivåer og lav blod-oksygennivå. Hvis du lider av langvarig oppkast og svimmelhet symptomer, sørg for å søke legehjelp, som avanserte behandlinger kan være nødvendig. Ellers er det flere over-the-counter kurer og hjem rettsmidler som kan hjelpe.

Rest

Selv om det høres for enkelt til å være sant, er hvile en bevist hjem rette for oppkast og svimmelhet. Ifølge Hurtig Care, fysisk anstrengelse og bevegelse øke følelsen av kvalme (eller din tilbøyelighet til å kaste opp), mens liggende eller sittende ned vil hjelpe bosette dem.

Ingefær

Ingefær, fra den asiatiske ingefær anlegget, er en effektiv naturlig middel for oppkast og svimmelhet. Ifølge hjem rettsmidler, ta det i kapselform er den raskeste måten å føle sin gunstige effekter.

Hvetekim

Hvetespirer er en melet næringsmiddel laget av embryoene av hvete korn. Ifølge hjem rettsmidler, kan du lage en kur for oppkast og svimmelhet ved å blande to teskjeer av hvetespirer i et glass varm melk. Det rette fungerer også godt for gravide kvinner lider form morgenkvalme.

Tea

Drikker svart te med knust ingefær kan lindre kvalme, ifølge hjem rettsmidler. Andre gode te alternativene inkluderer peppermynte og kamille.

Stikkelsbær

Stikkelsbær er rødlig eller gulaktig-grønne bær (fra stikkelsbær anlegg), som er lastet med vitamin C og A. Ifølge hjem rettsmidler, kan du gjøre en effektiv kvalme og svimmelhet rette ved å dyppe cirka fem gram stikkelsbær i vann over natten (du kan også legge inn noen korianderfrø). I morgen, siler bort fruktene (og frø), og den gjenværende væsken er din kur. Ifølge ovenfor kilden, kan du legge i litt sukker hvis du ikke liker smaken.

Søte væsker

Ifølge Hurtig Care, sukkerholdige væsker er bedre for lindrende magen enn vanlig vann eller andre sukkerfrie væsker. Noen alternativer er flatskjerm soda (fordi bobler kan føre til irritasjon), lav-sure fruktjuicer (som eplejuice) og selv popsicles.

Rehydrerende Solution

Hvis oppkast fortsetter iherdig for over én dag, kan det være lurt å prøve å ta en over-the-counter rehydrating løsning. Ifølge Hurtig Care, er disse løsningene designet for å etterfylle væske kroppen din har tapt. De vanligvis kommer i pulverisert form, og består i hovedsak av elektrolytter og karbohydrater.

Antihistaminer

For oppkast og svimmelhet som er knyttet til øre problemer, kan det være lurt å prøve å ta noen antihistaminer, spesielt Cyclizine og meclizine. Ifølge Hurtig Care, kan disse over-the-counter narkotika hjelpe frigjøre øret passasjer (kjent som labyrinter) og avlaste motion-indusert sykdom, svimmelhet og oppkast.