Digidexo.com

Hvordan velge Livsforsikring

Å velge riktig livsforsikring for deg selv og familien er en viktig prosess. Det finnes mange forskjellige typer politikk å velge mellom, så du må finne ut hvilken som er den beste for deg. Du ønsker ikke å forlate din kjære med byrden av å betale den endelige utgifter, så velg en politikk som vil tilby deg tilstrekkelig dekning.

Hvordan velge Livsforsikring

Hvordan velge Livsforsikring

Forskning fakta rundt de ulike livsforsikringer å hjelpe deg å avgjøre hvilken som er den beste for deg og din familie. Hele livet politikk bygge pengeverdi og har høyere premie. Du er i stand til å låne fra denne type forsikring, men du må betale tilbake det du låne med interesse. Universal livet politikk også bygge pengeverdi. men kostnaden for forsikringen din går opp hvert år. Term livet politikk ikke bygge pengeverdi, og de har lavere premie enn hel og universelle liv forsikringer. Begrepet politikk er fornybare, men etter den første perioden, vil premien priser være basert på din nåværende alder.

Tenk hvor mange mennesker du forsikre og estimere kostnadene ved dekning. Etter at du har forsket på ulike politikk typer tilgjengelig og forstå fakta rundt hver enkelt, vil du være i stand til å foreta en informert beslutning om hvilken politikk som best passer behovene til deg og din familie.

Tenk på hva som vil være best i det lange løp. Veie fordeler og ulemper med de ulike typer politikk og diskutere disse med din familie. Når du har bestemt hvilken type politikk å få, få flere sitater fra ulike selskaper og se hvilken som passer best til dine behov. Det kan være nyttig å snakke med forsikringsagenter om sin politikk og se hva deres bedrift har å tilby.

•  Vurder din økonomi, både lang og kort sikt. Du ønsker kanskje å investere noen av pengene dine slik at du ikke betaler så mye i livet forsikringer. Spør en finansiell rådgiver om måter du kan vokse pengene dine som også vil hjelpe dine kjære etter at du er borte. Hvis forsikring er bare nok til å dekke dine endelige utgifter, kan dine investeringer brukes til å hjelpe din familie.

Sørg for å få nok livsforsikring å erstatte din årslønn. Hvis du dør uventet, er familien din kommer til å trenge inntekt til å betale regninger og andre kostnader som kan oppstå. Ikke bare vurdere dine begravelse og begravelse utgifter hvis du har en familie du tar vare på. Hvis du ikke har noen investeringer eller sparing, trenger du en livsforsikring.