Digidexo.com

Koloskopi Forberedelse Med en ileostomi

Koloskopi Forberedelse Med en ileostomi


Når en kolon er tapt for kreft eller andre sykdommer, kan tynntarmen være festet til buk-veggen, slik at avfallet passerer inn i en pose - ileostomi pose. Regelmessige koloskopier til skjermen for kreft forhindre tap av tynntarmen. Å se klart under en koloskopi, må tarmen være tom. Kolonoskopi preparat med en ileostomi er utformet for å tømme tarmene, men at preparatet bare tar en dag.

Ingen prep

Avfall passerer gjennom kolon langsomt, krever fremstillingen å rense kolon all avføring. På dagen før koloskopi bare væsker kan svelges. På slutten av ettermiddagen og kvelden den dagen "prep" - en saltvann avføringsmiddel foreskrevet av lege - skynder avfallet gjennom tarmen. Men avfall går så fort gjennom tynntarmen at når tykktarmen er fjernet er det ikke behov for prep. Koloskopi forberedelse med ileostomi bag vanligvis ikke krever saltvann avføringsmiddel.

NPO

NPO står for et latinsk begrep som betyr "ingenting ved hjelp av munnen." Koloskopi forberedelse med ileostomi betyr NPO dagen av koloskopi. Avfall går helt gjennom tynntarmen i seks til åtte timer, så ikke spise eller drikke på dagen av koloskopi gir god tid for tynntarmen å tømme.

Ileostomi bag

Kolonoskopi preparat med en ileostomi pose omfatter pakking av en ny ileostomi pose for bruk etter inngrepet. Ileostomien bag du har på deg vil bli fjernet og forkastes når du er klargjort for inngrepet ved kirurgi eller sykehus. Husk å ta en ny pose.

Advarsel

Følg legens ordre. Noen pasienter med ileostomipasienter poser krever en dose av prep, ifølge Dr. David H. Balaban, en Charlottesville, Va., Gastroenterolog.