Digidexo.com

De beste aktivitetene for å unngå vektøkning

De beste aktivitetene for å unngå vektøkning


De fleste menn og kvinner få noen vekt som de alder på grunn av en langsom metabolisme, hormonelle endringer og nedgang i muskelmasse. Selv om en 2010 Science Daily rapport hevder at varigheten og mengden av trening er nødvendig for å unngå vektøkning skiller mellom individer, en daglig rask gange og to eller tre styrke-trening økter per uke kombinert med et sunt kosthold er den beste måten å forhindre vekt vinne. Disse aktivitetene brenne kalorier og øke stoffskiftet som muskel erstatter fett.

Rask gange

Rask gange hever pulsen og hindrer vektøkning, råder MayoClinic.com. Turgåing er en av de beste aktivitetene du kan gjøre for å holde seg i form fordi det er en trygg og enkel måte for folk flest å oppnå sine treningsmål. Ta en rask spasertur daglig i minst 30 minutter i et tempo på 3,5 miles per time på flatt terreng kan forbrenne opptil 1110 kalorier per uke, ifølge University of California.

Styrketrening for å bygge muskler

Styrketrening med motstand band eller vekter i 20 minutter et par ganger i uken på nonconsecutive dager vil bygge muskelmasse og redusere fett, ifølge MayoClinic.com. Som du får muskelmasse du øke stoffskiftet og kroppen din blir mer effektiv ved å brenne kalorier selv når du ikke er engasjert i en aktivitet. Ifølge MayoClinic.com, regelmessig styrketrening Rentene raske resultater, så du trenger ikke å være i gym i timevis for å se merkbare forbedringer.

Lag en Variert og balansert kosthold

Spise en balansert diett som understreker en rekke friske grønnsaker, frukt, fullkorn, magert og lite fett protein og meieriprodukter vil bidra til å skape et kaloriunderskudd i kombinasjon med trening som er skreddersydd til ditt aktivitetsnivå, kjønn og alder.
Velg kalorier med omhu, i henhold til dine treningsmål. Spis en sunn frokost og ikke hopp over måltider. Ifølge Jesse Cannone, CFT, spise en balansert frokost hjelper deg å maksimere fitness. Hoppe over måltider, som frokost, kaster blodsukkernivået av sporet, som oppmuntrer kroppen til å lagre fett.

Velg Sikkerhet først

Ikke hver aktivitet som passer for alle. Før du starter noen aktivitet for å kontrollere vektøkning bør du rådføre deg med din lege. Den mest effektive måten å holde trim og holde waistline lean brenner mer kalorier enn du forbruker. Men alder, fysisk form og kjønn er faktorer som bestemmer hva som er sunt og riktig for deg. Et besøk med en kvalifisert lege er den første aktiviteten du bør gjennomføre før forgrening ut på egen hånd.