Digidexo.com

Clobex Spray Forholdsregler

Clobex er en resept styrke medisiner produsert av Galderma Laboratories for behandling av psoriasis. Prinsippet ingrediensen er clobetasol, og for mange enkeltpersoner denne medisinen er svært effektiv. Men som med alle medisiner er det visse forholdsregler som bør tas for å sikre trygg bruk av stoffet.

Kommunisere med legen din

Før du tar Clobex, kommunisere med lege eller apotek for å være sikker på at Clobex er den rette medisinen for deg. Clobex er i en klasse for medisiner kalt kortikosteroider; hvis du har noen allergier denne typen medisiner da Clobex er sannsynligvis ikke for deg. Ifølge Galderma Laboratories, bør du også fortelle legen din dersom du er gravid, tenker på å bli gravid, eller ammer. I tillegg kan eventuelle hudinfeksjoner må behandles før bruk Clobex.

Ta de riktige forholdsregler

I tillegg til å kommunisere med legen din om eventuelle forhold som kan komplisere bruken av stoffet, er det noen grunnleggende anbefalinger om bruk av Clobex. Generelt sett bør du bruke så lite Clobex som mulig mens du fremdeles oppnå de ønskede resultater. Store doser kan potensielt lekke gjennom huden, forårsaker skade på binyrene. Galderma Laboratories foreslår en maksimal dose på to dl per uke. Videre bør du ikke bruke Clobex i mer enn fire sammenhengende uker. Områder som behandles med Clobex er ikke å bli bandasjert uten uttrykkelig anbefaling av legen din. Husk at tettsittende klær kan ha samme virkning som en bandasje, begrense puste i huden og trykke medisinen inn i kroppen. Clobex er ikke anbefalt for bruk på underarmer eller på underlivet.

Vær forsiktig, ikke redd

Til syvende og sist, kan du ha mye å tjene på å bruke Clobex. Legen er vel klar over virkningene av dette stoffet og dets potensielle bivirkninger. Hvis han er forskrivning det til deg, ta trøst i hans ekspertise. Ved å ta ansvar for din del av samtalen (varsler legen din for allergier og andre forhold som kan eksistere) kan du minimere sjansen for bivirkninger eller bivirkninger. Ikke bruk Clobex hvis du fortsatt har spørsmål om sin bruk; Ring ditt lokale apotek eller lege hvis dette er tilfelle. Som med alle medisiner, hvis du opplever bivirkninger eller smerter etter bruk av Clobex, ta kontakt med legen din umiddelbart. Clobex kan gi lindring av smerter og kløe av psoriasis; bare sørg for å ta de riktige forholdsregler mens du bruker den.