Digidexo.com

Pure Water Behandlinger

Pure Water Behandlinger


I moderniserte land, er det svært strenge krav til behandling av drikkevann. Klor er den viktigste kjemiske brukes til å rense drikkevann og, dessverre, det kan noen ganger la en ekkel smak i vannet og bli et helseproblem i store mengder. Hvis rørene er gamle og har behov for utskifting, kan det føre til dårlig kvalitet vann som inneholder bly og andre forurensninger. Legg til dette rapporter av gjødsel, legemidler og bakterier i visse vannforsyning, og rensing av vann din hjemme kan virke et godt alternativ.

Testing

Hvis ditt drikkevann smaker dårlig, eller hvis du er bekymret for bly eller andre giftstoffer i rørene, eller hvis familiemedlemmer blir syke oftere enn du føler de burde, kan du ta kontakt med byrådet for et drikkevann rapport eller sjekke med Environmental Protection Agency for en liste over vanntestfasiliteter i ditt område. I visse tilfeller kan din lokale helsestasjon kunne hjelpe med prisen for testing.

Aktivert karbon filtrering

Aktivert karbon filtre er en relativt rimelig måte å rense drikkevannet. Karbon-filtre kan brukes til å behandle en rekke giftstoffer i vannet, inkludert klor, bly og de fleste bakterier. Kullfiltre er tilgjengelig karaffel stil, hvor du helle vannet gjennom, eller du kan velge en tappekran montert filter. Karbonet i disse filtrene binder seg til forurensninger, fjerne dem fra vannet. I tillegg til karbon omdanner klor til klorid og hydrogen, et tryggere alternativ til klor. Det er veldig viktig å endre filtrene i henhold til produsentens anvisninger, eller du kan være å sette bakterier i vannet ditt.

Omvendt osmose

Omvendt osmose membraner avvise 80 til 100 prosent av mange forurensninger og de er enkle å bruke. Membranene må rengjøres med jevne mellomrom for enhetene for å arbeide efficiently.The membraner i omvendt osmoseenhet arbeidet mye det samme som planter, filtrering grunnvann gjennom deres cellevegger. Vann trykk brukes til å tvinge vann gjennom celluloseacetat-membranen.

Destillasjon

Destillasjon har vært en pålitelig fremgangsmåte for å rense vann i mange år. Destillasjon virker ved oppvarming av vannet, å dreie det til damp, å plassere det fordampede vann på spoler, og deretter sette det fordampede vann inn i et kammer klar for drikking. Countertop destillasjon enheter er tilgjengelige, men de er ganske dyre i drift. Solar Distillers er også tilgjengelig. Solens destillatør fungerer ved å plassere et glass panel over en mørk vask som inneholder vann. Den vanndamp fra glasset renner ned i et lagringsområde. I sørvest, produserer denne metoden ca 2 liter om dagen om vinteren og 6 liter i sommer. Mens destillasjon er effektiv på å fjerne de fleste forurensninger, kan det faktisk legge forurensninger, slik som benzen og toluen, hvis det ikke gjøres riktig, så er det viktig at du har din vann testet av et testanlegg etter start destillasjon prosessen.

Andre metoder

Sediment filtre er bygget eller lagt inn i avløp ved inngangspunkt for å behandle alt husholdningsvann. De brukes hovedsakelig til felle smuss og mineraler. Sedimentfilter kan anbefales å stoppe rør og pumpe blokkeringer. Ofte sand eller torv benyttes for en sedimentfilter. Ifølge EPA, sandfiltre fjerne en høy andel av spormetaller og en moderat mengde av bakterier.

Det finnes andre metoder for å behandle vann, for eksempel magnetisme og ultrafiolett lys. Magnetisme er en uprøvd metode og UV-lys dreper bare bakterier, så bly og andre forurensninger vil være upåvirket.