Digidexo.com

Hvordan Pensle innsiden av tennene dine

Hvordan Pensle innsiden av tennene dine


Har du noen gang blitt forvirret av en tannlege forteller deg tennene er ikke rent nok? Børsting er ikke bare for de enkle å nå deler av tennene dine. Hvis bakteriene blir liggende på innsiden av tennene dine, du blir utsatt for ting som dårlig ånde eller tannkjøttsykdom. Sørg for å pusse innsiden av tennene for å få et smil som skinner fra innsiden og ut.

Bruksanvisning

•  Klem tannkremtube over tannbørste. Dekk tannbørste med tannkrem. Hold tannbørsten i munnen på de nederste tennene. Hold børsten slik at busten er vendt ut mot leppene.

Plasser bust mot innsiden av tennene. Hold penselen horisontalt i en 45-graders vinkel slik at det kommer på linje med tennene. Starter på baksiden av enten på venstre eller høyre side og flytte busten på en skånsom sirkelbevegelser. Flytt bust innover til du kommer tennene i midten av munnen.

Hold pensel med bust fortsatt vendt ut mot leppene. Hold børsten slik at den er vertikal, med håndtaket opp mot taket. Flytt bust i små sirkler langs ryggen av dine foran tennene nede.

Når du passerer midten tenner, holder penselen horisontalt igjen. Fortsett å bruke en mild sirkelbevegelser på ryggen av tennene på siden til du kommer til siste tann i ryggen.

Hold børsten horisontalt mot ryggen toppen tenner. Fortsett å bevege børsten i en sirkulær bevegelse for å rengjøre tennene.

Når du når toppen middel tennene, hold børsten vertikalt med håndtaket ned mot bakken. Fortsett å bruke sirkelbevegelser på baksiden av den midterste tennene.

Hold børsten horisontalt igjen. Plasser bust bak tennene på den siden du ennå ikke har renset. Gjenta sirkulær bevegelse for å rense disse tennene.