Digidexo.com

Matvarer som har Trans Fat

Matvarer som har Trans Fat


Transfett har blitt et innslag i det amerikanske kostholdet. De er laget i en prosess som kombinerer hydrogen og flytende vegetabilske oljer. Transfett er ikke gunstig for helsen som det kan tette blodårene, noe som kan føre til hjerneslag og hjerteinfarkt. De stivere og hardere fett er, jo mer de tette opp blodårene dine. Det amerikanske Food and Drug Administration startet krever ernæringsmerking av matvarer som inneholder transfett i 2006 ta hensyn til mat etiketter for å begrense inntaket av transfett.

Informasjonskapsler og Doughnuts

En god del av butikk-kjøpte cookies inneholde transfett. Som inkluderer alle typer informasjonskapsler, inkludert chocolate chip, sukker og havregryn. Det er helsekostkapsler som ikke inneholder transfett, men de er merket som sådan. Smultringene på dagligvarebutikker også inneholde transfett typisk. Cookies på ulike bakerier, spesielt franske bakerier som koker med smør, ikke vil inkludere dem.

Fast Food

Et stort antall av raske matvarer inneholder transfett. Det er trygt å si at omtrent alle fast food restaurant selger elementer som inneholder det. Noen av dem inneholder stekt kylling, pommes frites, stekte eplekaker og stekt fisk smørbrød. Fast food restauranter har hefter med ernæringsmessige informasjon hvis du ønsker å undersøke selv.

Cake og Pie

Butikk-kjøpte kake og kake glasur inneholder ofte transfett. Bakevarer fra dagligvarebutikker som gjør kaker og paier kan inneholde transfett også. Mange paier inneholde transfett, særlig i jordskorpen. Private bakerier kan eller ikke kan bake paier og kaker med transfett. Du må be om å finne det ut.

Mikrobølgeovn Ferdig Corn og Kjeks

Snack matvarer som mikrobølgeovn popped korn og kjeks havn trans fett. Dette omfatter omtrent alle typer cracker, med mindre det er en som er merket økologisk eller trans-fett gratis. Gammeldags popcorn inneholder ikke transfett, bare mikrobølgeovn popcorn inneholder dem.

Margarin og Avkortning

Både stick margarin og forkortelse er matvarer som har trans fett. For å unngå transfett, bør du vurdere å bake med smør i stedet. Unngå å tilsette margarin til noen matvarer, slik som poteter eller brød, for å redusere trans fettinnhold.