Digidexo.com

FDA Politikk på Fat-Free

Det amerikanske Food and Drug Administration regulerer definisjoner av krav på mat etiketter produkt, for eksempel "fett-fri" eller "lav-fett". Ifølge FDA retningslinjene, kan matvarer ikke være merket "fett-fri" med mindre de inneholder mindre enn 0,5 g fett per Referanse Beløp Vanligvis fortært, eller RACC, en standardisert mengde som bestemmer et produkts servering størrelse og innhold, herunder fett.

Definisjoner av etikett Claims

RACC-godkjent "fett-fri" mat ikke kan inneholde ingredienser som er eller inneholder fett, med mindre ingrediensen er merket med en stjerne som fører til en fotnote forklaring som ingrediens inneholder fett. Et produkt kan også beskrives som "mettet fett-fri" hvis hver RACC og servering inneholder mindre enn 0,5 g mettet fett og mindre enn 0,5 g trans-fettsyrer.

Andre navn på Fat-Free

"Fett-fri" mat kan også være merket som "Zero Fat", "Uten Fat", "No Fat", "Dietarily Ubetydelig kilde til fett", "Ubetydelig kilde til fett" eller "Trivial kilde til fett." I tillegg kan lav-fett matvarer som inneholder mindre enn 3 g fett per RACC og servering, merkes som en viss prosent fettfritt, for eksempel "95 prosent fett Free."

Fat og din diett

Å spise for mye fett er dårlig for helsen din, men du trenger litt fett for at kroppen skal fungere skikkelig. Produktkrav og produktets ernæring fakta etiketten kan hjelpe deg å gjøre smarte kosttilskudd valg. Mål å få 20 til 35 prosent av din totale kalorier fra fett, ifølge FDA. Unngå mettet fett, kolesterol og trans fett, når det er mulig. Velg vegetabilske oljer og myke margariner enn smør og harde margariner.

Se lenger enn Fat-Free

Ikke anta fett-fri mat er automatisk sunt eller at de vil hjelpe deg å miste vekt. Mange fett gratis og mat med lite fett har høyere mengder sukker, og legger opp til et høyere antall kalorier. I tillegg er det lett å spise for mye av en fettfri mat fordi det føles sunnere. I stedet, ta hensyn til totale kalorier hvis du ser på din vekt og velge sunnere snacks, for eksempel frukt og grønnsaker.