Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Super Green Foods

Hvordan å miste vekt med Super Green Foods


Noen dieters velger å eliminere karbohydrater fra kostholdet for å gå ned i vekt. Men med økende popularitet av hvete gress juice og grønne smoothies, er mange mennesker velger for en grønnere løsning for å miste vekt. Super grønn mat ikke bare gi fiber, men de er også svært lav i kalorier og har høye nivåer av antioksidanter, mineraler og vitaminer.

Hvordan å miste vekt med Super Green Foods

•  Prøv en grønn smoothie. Grønne smoothies vanligvis inneholder et mangfold av blandede grønnsaker, noe som inkluderer spinat, agurk, selleri stilker, persille og grønnkål. Drikke grønn smoothies er en effektiv måte å konsumere klorofyll, næringsstoffer, mineraler, enzymer og antioksidanter. Klorofyll er som legemiddel til kroppen og øker strømmen av oksygen til alle kroppsdeler.

Lag en stor salat. Inkludere ulike grønne grønnsaker, som spinat, grønnkål, agurk, selleri stilker og persille. Legg til andre grønnsaker også, inkludert gulrøtter, tomater og rosenkål. I stedet for å spise en deli hoagie til lunsj, velger en salat og en grønn smoothie. Ikke bruk isbergsalat. I stedet velger en mørkere blad salat eller grønnkål. Ikke legg til dressing eller krutonger.

Bland en gruppe med dine egne smoothies. Alles smak er litt annerledes, og kan du ikke liker de ferdige grønne smoothies. Blande sammen dine favoritt grønne grønnsaker. Tilsett krydder, for eksempel ingefær eller pepper. Legge til en frukt kan også hjelpe med smaken. Å bli vant til smaken av grønne smoothies kan ta en stund. Men jo flere grønne smoothies du forbruker, vil de mer vant kroppen og smaksløkene bli. Juicing grønnsaker gjør greenene mer appetittvekkende.

Cook en pott av grønn grønnsakssuppe. Legg dine favoritt grønnsaker til en kokende kjele med vann. Bruke grønnkål, selleri stilker, spinat, brokkoli, agurk og arugula. Du kan også legge til andre grønnsaker, for eksempel kikerter, gulrøtter og rødbeter. Legg i krydder etter eget valg, for eksempel muskat, ingefær, pepper og salt, for å legge en bit av smaken.