Digidexo.com

Instruksjoner for Stamina Inversjon Table

Instruksjoner for Stamina Inversjon Table


Det er flere årsaker til ryggsmerter, men ofte disse årsakene kan tilskrives en felles faktor: tyngdekraften. The Stamina inversjon tabellen kan bidra til å lindre ryggsmerter på grunn av tyngdekraften, komprimering og hverdagsaktiviteter. Leger, fysioterapeuter og idrettstrenere anbefaler en inversjon tabell som en effektiv behandling for å naturlig korrekt og justere ryggraden, ledd og indre organer.

Bruksanvisning

Bruke Inversjon Table

•  Legg deg tilbake fullt på bordet med armene langs siden eller hviler på lårene. Løft armene sakte oppover for å rotere bordet bakover. Løft armene til de er over hodet. Inversjonen tabellen vil nå bli fullt invertert.

Sakte rocke inversjon tabellen frem og tilbake ved å bevege armene opp og ned. Dette vuggende bevegelse, som ofte brukes i sykehus, vil forsiktig komprimere og dekomprimere ryggraden. Beveg armene tilbake til din side for å gå tilbake til oppreist stilling.

Bruk inversjon tabellen i fem til ti minutter, to ganger om dagen.

Driftsforslag

Sakte lener tilbake på bare 15 til 20 grader i begynnelsen. Hold invertert i to til tre minutter. Sakte tilbake til stående posisjon.

Gjør endringer gradvis. Øke inversjon vinkel og tid for bruk over flere uker. Legg øvelse til inversjon bordet først etter at du er helt vant til å bli invertert.

Overvåk kroppen din. Hvis du er svimmel, betyr det at du kom oppreist for fort. Ikke bruk inversjon bordet umiddelbart etter måltidet. Umiddelbart slutte å bruke hvis du føler deg kvalm eller føler noen smerte.

Hold inversjon bordet beveger seg sakte. Bevegelse fremmer blodstrømmen, lymfe og spinalvæske sirkulasjon og hjelper justere organer og bein. Aldri trene iherdig mens invertert.

Bruk inversjon tabellen regelmessig. To eller tre ganger om dagen på samme tid hver dag anbefales.

Inversjon Øvelser

Legg øvelsen til din daglige rutine når du er komfortabel å være fullt invertert i fem til ti minutter. Lås alltid nedsenking bordet før du begynner øvelsene.

Start med generelle strekninger. Utvid armene over hodet for en full body stretch. Bøy ryggen forsiktig å strekke ryggen. Bue kroppen din til side og hold i en side strekning. Gjenta på den andre siden.

Kontraktsmagemusklene mens bringe brystet til knærne for å gjøre en omvendt sit-up. Hold, tilbake til startposisjonen og gjenta.