Digidexo.com

Over Counter Allergi Behandlinger

Over-the-counter allergi behandlinger er tilgjengelig i tre primære former - nesespray, antihistaminer og slimhinneavsvellende midler. De kommer i mange former, og med en rekke prislapper. Alltid varsle din helse-omsorg leverandøren når du tar disse typer medisiner. Bruk aldri mer enn de anbefalte doser på etikettene av behandlingene.

Nesespray

Den viktigste ingrediensen i mange over-the-counter allergi-behandling nesespray er cromolyn. Denne medisinen er en aktuell steroid som reduserer betennelse i nesepassasje på grunn av allergisymptomer. Lokale steroider bør ikke brukes sammen med yngre barn. Stoppe bruken av disse nesespray etter tre dager. Ta kontakt med en helsevesenet leverandør hvis allergisymptomer fortsette uten lindring fra disse nesespray. Les flaske instruksjonene for å være sikker på at du ikke overdrive dem.

Andre nesespray er saltvann-basert. Hensikten med dysene er å løsne slim, for at det skal renne ut av nesepassasjen. Disse spray inneholder ikke noen selve medisinen, og kan brukes under hele allergi sesongen. Saltvann baserte nesespray er trygge å bruke med yngre barn, hvis barnelege godkjenner.

For å bruke en nesespray, blåse nesen med en myk klut. Hold ett nesebor lukket med fingrene. Fukte åpne nesebor. Bøy hodet bakover. Gjenta med det andre neseboret.

Antihistaminer

Histaminer er kroppens naturlige måte å bekjempe allergener. Produksjon av histaminer resultater i sinus slim, nasal slim, kløende øyne og rennende øyne. Symptomene er ubehagelig. Antihistaminer behandle symptomene ved å blokkere effekten av de histaminer. Pille, væsker, oppløsende strimler og selters-tabletter er tilgjengelig som over-the-counter antihistaminer for allergi behandling. Et ord av forsiktighet - mange antihistaminer forårsake døsighet. De kan ikke brukes mens du kjører eller bruker utstyr. Sjekk etiketter for ikke-døsig formel behandlinger.

Decongestants

Decongestants spesifikt behandle overdreven slim og forstørrede blodårer fra allergiske reaksjoner. Dekongestanter kommer i en rekke former, i likhet med de antihistaminer. Ikke bruk decongestants hvis du har høyt blodtrykk, diabetes eller glaukom, uten å konsultere helsepersonell. Noen mennesker opplever søvnløshet, irritabilitet og problemer med vannlating når du tar decongestants.

Kombinasjon medisiner

Bruk allergi medisiner som har både en slimhinneavsvellende og et antihistamin, hvis du opplever flere allergisymptomer. Se etter etiketter som har multi-symptomlindring. Bruk kun kombinasjons medisiner hvis du ikke er å finne lindring strengt fra en av de tre andre typer behandlinger oppført tidligere.