Digidexo.com

Hvordan Slipp vann oppbevaring i CHF Pasienter

Hvordan Slipp vann oppbevaring i CHF Pasienter


Hjertesvikt oppstår når et svekket hjerte blir ute av stand til å pumpe blod tilstrekkelig. I stedet for å bevege seg gjennom sirkulasjonssystemet som det skal, rygger blodet opp og legger press på blodårene. Fluid er skjøvet ut av skipene og inn i andre kroppsvev, forårsaker ødem, eller vann oppbevaring. Ifølge Ohio State University Medical Center College of Medicine, er om lag 90 prosent av sykehusinnleggelser i forbindelse med hjertesvikt relatert til vann oppbevaring. En rekke tiltak kan tas for å frigjøre fluidet.

Hvordan Slipp vann oppbevaring i CHF Pasienter

•  Ta diuretika nøyaktig som foreskrevet for å hjelpe nyrene produsere mer urin og skylle ut overflødig væske og natrium. Ta en kalium supplement, også, hvis foreskrevet, som diuretika kan utarme kalium til farlig lavt nivå.

Følg legens anbefalinger for væskeinntaket. Begrense det, hvis anbefalt. Vær forberedt på å måle hver servering av væsker du forbruker.

Reduser inntaket av salt ved å unngå ferdigmat og ved krydder mat med urter og krydder i stedet for salt. Ber om at dine måltider i restauranten være forberedt uten tilsatt salt og servert uten saus eller ost, som begge ofte er høy i natrium.

Hvile og trening i henhold til legens instruksjoner. Ikke delta i et treningsprogram uten legens tillatelse.

Hvile med føttene opp når føttene eller bena er hovne.

Vei deg hver morgen før frokost. Spør din lege om hvilken grad av vektøkning du ønsker å rapportere - Milton S. Hershey Medical Center College of Medicine antyder 3 pounds per uke. Plutselig vektøkning er et tegn på at du beholder væske og bør rapporteres til legen din umiddelbart.

Hint

  • Hold en logg over dine daglige veie-ins, slik at du kan identifisere vektøkning raskt.
  • Rapporter pustevansker straks, da det kan være et tegn på lungeødem eller ascites - væske buildup i magen.