Digidexo.com

Mest effektive betablokker for Hyppig PVC er

PVC står for ventrikulære og er et hjerte arytmi tilstand. PVC er preget av hoppet over beats, stanser eller hjertebank i hjertet. Den skiller seg fra andre arytmi forholdene i at det er har mer ujevne mellomrom og er ikke opprettholdes på samme nivå, det kan oppstå og dra uten tidsplan.

Behandling for PVC

En av de viktigste årsakene til PVC er en ubalanse i visse vitaminer og mineraler eller overforbruk av legemidler (både lovlige og ulovlige). I de fleste tilfeller i en frisk person uten andre hjertesykdommer de PVCs kan løses ved å gjenopprette denne balansen og / eller redusere eller eliminere bruken av narkotika. Men noen PVC er mer alvorlige og krever annen behandling, og til farmakologisk. Nummer én farmakologisk løsning er forskrivning av en betablokker.

Betablokkere

Betablokkere er medikamenter som stopper eller blokkerer adrenalinet fra å binde seg til kroppslige reseptorer og dermed oppheve effekten av denne adrenalin i kroppen. Mange av disse reseptor ligge i hjertet, og den over-mottak av adrenalin medfører en rekke hjerteproblemer inkludert PVC. Det er flere betablokkere som er mest effektive i å redusere eller eliminere forekomsten av PVC.

Selektiv vs ikke-selektive

Det finnes to hovedtyper: betablokkere selektive og ikke-selektive. Ikke-selektive betablokkere påvirker luftveiene, blodårer, og hjertet. Selektive betablokkere ignorere blodkar og luftveier i kroppen og bare påvirke hjertet. Siden PVC er en hjerte eneste betingelsen den mest effektive type betablokker er selektiv.

Eksempler på selektive betablokkere

Følgende er en alfabetisk liste over selektive betablokkere:
Acebutolol
Atenolol
Betaxolol
Bisoprolol
Butaxamine
Celiprolol
Esmolol
Metoprolol
Nebivolol

Selvfølgelig hver beta blocker, tross alt å være selektive, fungerer på en litt annen måte, og kan ha andre effekter i kroppen og reagere med andre stoffer. På grunn av dette er det viktig å diskutere med din lege eller annet medisinsk faglig hvilke av disse selektive betablokkere vil være den mest effektive og tryggeste behandling for PVC.