Digidexo.com

Angina Hjerte Symptomer

Angina er en slags smerte oppleves i brystet som er en type advarsel eller mulig forløper til et hjerteinfarkt. Angina smerte oppstår når hjertet ikke har nok oksygenrikt blod strømmer til den. The Mayo Clinic rapporterer at mer enn 6 millioner amerikanere har opplevd angina på ett eller annet tidspunkt. Det er viktig å gå til et sykehus umiddelbart hvis du har brystsmerter som kan være angina, slik at en lege kan diagnostisere problemet tidlig. Et bredt spekter av diagnostiske tester, fra røntgenstråler til EKG og blodprøver kan diagnostisere angina. Når tilstanden er kjent, kan du og legen din diskutere den beste måten å behandle angina symptomer.

Populasjoner Berørte

Eldre voksne som allerede har blitt diagnostisert med hjertesykdom eller hatt en tidligere hjerteinfarkt er flertallet av mennesker som viser symptomer på angina. Din risiko for angina øker hvis du har høyt blodtrykk, diabetes, er overvektig eller under en unaturlig stor mengde stress. Angina lider er oftere de som røyker og drikker moderat til tunge mengder alkohol. Du kan være mer utsatt for angina hvis du lever et stillesittende liv.

Stabil Angina

Stabil angina er de "minste av to onder" når det kommer til angina. Selv om tilstanden i seg selv er alvorlig fordi det involverer hjertet, stabil angina symptomer er vanligvis ikke så alvorlig som ustabil angina. Stabil angina symptomer inkluderer brystsmerter som føles som å klemme eller et stort press i brystet, ryggen og armene. Symptomene vanligvis stammer fra et bestemt sett med triggere. Smerte og en kriblende følelse som kan tyde stabil angina kan oppstå etter å ha spist et stort måltid, under trening, når været er kjølig, og når du er under betydelig stress. Smerten kan være kortvarig og over i løpet av få minutter. Svimmelhet og kvalm kan følge med brystsmerter. Symptomer på angina vanligvis svekkes når fysisk aktivitet er stoppet eller ved å ta medisiner.

Ustabil angina

Ustabil angina er ikke så forutsigbar som stabil angina, og kan være mer alvorlig på grunn av den manglende evne til å forutse symptomer. Det samme skrustikke-lignende innstramming av brystet og smerter under brystbenet som er karakteristisk for stabil angina er også til stede i ustabil angina. Tidspunktet for smerte er forskjellig - det varer lenger, opp til en halv time om gangen - og det ikke alltid oppstår når du er fysisk aktiv. Ustabil angina symptomer kan oppstå om natten under søvn eller på andre tider av resten. I motsetning stabil angina, kan dette mer aggressive varsling av hjerteproblemer fortsette selv etter medisinering administreres.

Symptomer hos kvinner

Kvinner og menn både opplevelses angina symptomer, men faresignalene tidligere nevnt kan ikke være den eneste symptomene kvinner opplevelse. Av grunner som er ukjente, kvinner kan eller ikke kan føle innstramming av brystet og smerte som menn føler. De kan oppleve andre typer ubehag også. Kvinner som har stabil angina kan beskrive smerten som en knivstikking-type følelse som banker i stedet for gjenværende konstant. Kvinner er også mer sannsynlig enn menn for å ha sekundære symptomer på angina, slik som oppkast og magesmerter. Denne forskjellen i symptomer mellom kjønnene kan være forvirrende og kan gjøre det vanskelig for en kvinne å vite hvorvidt hun har angina. Får umiddelbar medisinsk behandling når du opplever noe uvanlig form for brystsmerter kan føre til en tidlig diagnose.

Administrerende Symptomer

Håndtere symptomer på angina på en effektiv måte kan være et livreddende tiltak. Personer som har en historie med angina er ofte foreskrevet nitroglyserin medisiner som kan tas når symptomene oppstår. Hvis et angina angrep skjer samtidig være fysisk aktiv, stopp hva du gjør umiddelbart og vente til symptomene avtar. Livsstilsendringer kan føre til en reduksjon i alvorligheten av symptomer og hyppigheten av angina episoder i tillegg. Å miste vekt, spise flere mindre måltider utover dagen og slutte å røyke kan alle være måter å håndtere symptomene på angina.