Digidexo.com

Crystal Color navn og betydninger for Healing

Crystal Color navn og betydninger for Healing


Crystal farge healing er en gammel praksis der edelstener brukes for fysisk, følelsesmessig og åndelig helbredelse, vanligvis ved å plassere dem på kroppens energisentre eller chakraer. Hvert chakra har en farge og energi forbundet med det, og krystaller eller edelstener av tilsvarende farge er plassert for å rense og styrke den frie flyten av energi for at sentrum. Krystaller kan også brukes, plasseres i badevannet og brukes til å sette mot vann som er så beruset. Krystall healere tror at gems utstråle en vibrasjonen frekvens som realigns en persons energier med kosmiske eller Earth energier.

Violet

Fargen på krone chakra, like over toppen av hodet, kobler fiolett deg med din åndelige og kreative kilden. Det bringer inspirasjon og fantasi. Noen fiolette edelstener er ametyst, fluoritt og sugilite. De forbedrer meditasjon og forbindelsen til ditt høyere selv.

Indigo

Fargen på det tredje øye chakra, mellom brynene, har indigo en innadvendt energi som forbinder åndelige selv med nedfelt selv. Det forbedrer dyp innsikt, intuisjon og forståelse. Noen indigo edelstener er azuritt og lolite. De gir tilgang til det ubevisste, kosmisk kunnskap og klarsyn.

Blå

Fargen på halsen sjakraet, blå, er fargen på tro kommunikasjon. En balansert hals chakra støtter selvutfoldelse og finne din stemme. Blå er en kul farge som gir perspektiv, og det er beroligende og fredelig. Noen blå edelstener er lapis lazuli, turkis, akvamarin, safir og blå topas. De har en beroligende effekt og fremme god søvn og avslapning.

Grønn

Fargen på hjertet chakra, grønn, er fargen på naturen. Det er fargen på healing, velvære og harmoni. Det er også fargen for transformasjon, symbolisert ved syklusen av årstidene. Noen grønne edelstener er smaragd, malakitt, mose agat, jade, peridot og grønn tourmaline. De oppfordrer vekst, fruktbarhet og endring, samt medfølelse og tilgivelse.

Gul

Fargen på solar plexus chakra, gul, er fargen på den mentale og kreativ energi. Det er også fargen for glede, klarhet og bevissthet. Noen gule edelstener er citrin, amber og sitron kvarts. De støtter chakra energi av vilje og personlig makt med klare beslutninger, konsentrasjon og hukommelse.

Orange

Fargen på den sakrale chakra, i nedre del av magen, er oransje fargen på vitalitet og nysgjerrighet. Det er forbundet med lekenhet og vilje til å ta på livets utfordringer. Noen oransje edelstener er karneol, orange kalsitt og mandarin kvarts. De forbedre selvtillit og styrke til å omfavne den nye.

Rød

Fargen på rotchakraet, ved bunnen av ryggraden, er rød fargen av blod og ild, av vitalitet og overlevelse. Det er også fargen på begjær og lidenskap. Noen røde edelstener er rød korall, Bloodstone, granat, rød kalsitt, rød jaspis og rubin. De øker entusiasme for livet, fremme mot og redusere frykten.