Digidexo.com

DIY colonic vanning

Gjør-det-selv (DIY) colonic vanning kan gjøres med klyster bag kit eller en colonic bord. Colonic vanning plasserer vann i tykktarmen for å fjerne avfall. Det kan avlaste forstoppelse, jumpstart et vekttap program eller forbedre fordøyelsen. Se en lege for medisinsk klarering hvis du ikke har gjort en DIY colonic før.

Hva er DIY Colonics?

DIY colonics er en måte å gjøre colonics hjemme. Var du å gå til et kolon hydroterapi klinikk for en colonic, kan det koste $ 75 til $ 110 for en enkelt økt. I stedet kjøpe et klyster kit for mindre enn $ 20 på en medisinsk forsyning butikk eller på nettet eller en colonic bord for under $ 250 for de samme fordelene.

Klyster bag kit er en klyster pose med slange. Du fyller den med vann, kaffe eller aloe vera juice, som du tømmer inn i tykktarmen. Denne væsken vil be avføring.

En colonic bord er et bord som er plassert i et badekar, og har et sted å henge klyster bag fra, og et lite skritt til å stå på. Dette er lettere for noen mennesker å bruke.

Vann Safety

Bruk kun filtrert vann, økologisk kaffe og økologisk aloe vera for DIY colonics. Flytte avfall ut av tykktarmen er en avgiftning prosess, og du ikke ønsker å innføre toksiner gjennom dårlig vann. Filter vann med en tappekran montert vannfilter (mest bruk kull) som vil fjerne vannbårne parasitter som Giardia og tungmetaller som kobber, bly og metylkvikksølv.

Ved hjelp av økologisk kaffe og økologisk aloe vera vil bety ikke innføre plantevernmidler i din DIY colonic.

Bruksanvisning

Rengjør alle detox verktøy ved å vaske dem med varmt vann og såpe. Hvis du bruker kaffe, bruker filtrert vann for å lage rundt seks kopper økologisk kaffe.

Bruk omtrent 1/2 kopp avkjølt økologisk kaffe og to kopper filtrert vann til å fylle klyster bag. De fleste bruker seks runder.

Den siste runden kan inkludere 1/2 kopp økologisk aloe vera juice og ca 2 kopper filtrert vann. Kaffen hjelper rense leveren og aloe vera er healing til vev i mage-tarmkanalen (GI).

Spis levende kultur yoghurt med levende kulturer som Lactobacillus acidophilus å mate den vennlige flora i mage-tarmkanalen. Eller ta probiotiske kosttilskudd som inneholder de samme levende kulturer.