Digidexo.com

Hvordan er en sykepleier karriere Relatert til psykologi?

Selv om sykepleie og psykologi er to separate felt, er de fortsatt sammen. I pleie-feltet, er det fokus på å hjelpe personer med deres helse og utvinning. Psykologi på den annen side er studiet av mentale prosesser og atferd. Sykepleie og psykologi er knyttet fordi å hjelpe folk tilstrekkelig gjenopprette fra helseproblemer, må en sykepleier ofte forstå atferd og følelsesmessige tilstand av en pasient. Dette er viktig for en sykepleier som ønsker å hjelpe pasienter gjenopprette fra sykdommer eller funksjonshemninger raskt.

Betraktninger

Psykologer og sykepleiere både har felles mål om å forstå de følelsesmessige og biologiske behovene til sine pasienter. Selv om sykepleiere gir noen ganger svært grunnleggende omsorg, de har jobben med å utvikle den enkeltes evne til å bli mer selvstendig. Dette gjelder spesielt i tilfeller hvor en pasient er utvinne fra noen form for ulykke.

Effekter

En måte at psykologi forbedrer sykepleie er ved å hjelpe en person endre atferd, for eksempel deres mentale tankemønstre. En optimistisk sykepleier som bringer komfort til pasienter har evnen til å oppmuntre positiv tenkning. Herbert Benson, en kardiolog og professor ved Harvard Medical School, sier at hjernens evne til å påvirke kroppen har blitt vitenskapelig bevist. (Se referanse 1) En positiv holdning kan styrke immunforsvaret og bidra til fysisk helse og utvinning.

Biopsychology

Når sykepleie feltet omfatter psykologi det begynner å ligne et felt som heter biopsychology. Biopsychology forsøker å forstå atferd gjennom biologiske teorier. Sykepleie har allerede en biologisk base og når en sykepleier forsøker å forstå pasienter utover et biologisk nivå, begynner biopsychology å dukke opp. Utvidelsen av felt som biopsychology fortsetter å være en viktig del i pleie og sykepleier trening.

Pasient relasjoner

I boken "Psychology for Profession of Nursing," forfatteren erkjenner at sykepleieren til slutt utvikler et nært personlig forhold til pasienter. For å utvikle et sunt forhold, er det viktig at en sykepleier forstå menneskelige følelsesmessige reaksjoner, og psykologi er nøkkelen til å forstå dette fullt ut. En sykepleier må erkjenne når en pasient er sint, deprimert, forvirret eller redd, og ta de nødvendige skritt for å håndtere disse følelsene for ikke å forverre pasientens helsetilstand.

Fordeler

Psykologi kan forbedre sykepleiefaget når det er riktig anvendt. Det er psykologiske teorier og forskning som kan vise seg å være nyttig for enkeltpersoner i sykepleiefaget. Selv om sykepleie er i stor grad basert på biologi, er det psykologiske og sosiale elementer til sykepleie. Når sykepleiere forstå og omfavne denne ideen, de blir bedre på sine yrker.