Digidexo.com

Senior Citizen Housing alternativer

Senior Citizen Housing alternativer


Som en stor del av den amerikanske befolkningen flytter inn i sine eldre år, stiger behovet for adekvat bolig. Med økt medisinske krav og redusert mobilitet, må boliger alternativer være fleksibel nok til å gi et trygt bomiljø. Prematur opptak i sykehjem eksos personlig sparing samt statsfinansierte Medicare og Medicaid programmer, slik trenden er mot å hjelpe en senior opphold ut av et sykehjem anlegget så lenge som mulig.

Typer

Ulike alternativer finnes for eldre som ikke lenger føler seg komfortabel bor i et tradisjonelt hjem. Avgang fellesskap tilbyr enkle eller multi-boenheter, ofte med et felles område for rekreasjon. Mange sykehjem funksjonen assistert boformer med egen bolig for eldre som trenger minimum omsorg. I tillegg kan de tilby spesielle avdelinger for demente. På denne måten kan innbyggerne leve med andre beboere som krever en tilsvarende mengde omsorg.

Funksjoner

Med den forventede økningen i pensjonister som trenger litt hjelp, men ikke kvalifiserer for Sykehjem status, er sykehjem utvide sine muligheter ved å tilby uavhengige boformer, ofte i form av tomannsboliger eller triplexes, designet for å møte endrede mobilitet krav. Disse enhetene oppfyller Americans with Disabilities (ADA) krav. I tillegg er private selvstendig liv kooperativer spretter opp, slik at seniorer til å kjøpe en enhet som returnerer til samarbeidsvillig når senior fraflytting.

Funksjoner

I dag, Housing og Urban Development (HUD), i samarbeid med National Council on Aging (NCOA), tilbyr en rekke tjenester for å aktivere eldre til å forbli i sine hjem så lenge som mulig. To populære alternativene inkluderer hjem ombygging og omvendt boliglån. En omvendt boliglån er en spesiell kontrakt der hus selger sitt hjem til en utlåner, men i stedet for å motta et engangsbeløp, utlåner betaler eieren for hjemmet i månedlige avdrag. I løpet av denne tiden, kan eieren fortsatt bor i hjemmet. Når eieren fraflytting hjem, utlåner vil overta og betale det resterende beløpet til hus eller til hans eiendom.

Betraktninger

The Housing and Community fasiliteter Program (HCFP) hjelper lav inntekt seniorer finne rimelige lån som tillater dem å leve i egnet bolig. Under HUD forskrifter, må senior boliger møte ADA krav før grunneier vil motta subsidier for boliger eldre. I tillegg, United States Department of Agriculture (USDA) gir lån og kommunale tilskudd for utvikling av senior boliger i distriktene (se Ressurser).

Potensial

Med ekspanderende hjem helsetiltak, til Meals on Wheels og andre støtteprogrammer som gjør at familien omsorgs ser etter en eldre slektning i sitt eget hjem, er færre seniorer inn sykehjem inntil det er ingen andre alternativ. En HUD rådgiveren er tilgjengelig i hver stat å snakke med pensjonister og deres familier, og hjelpe dem med å finne de tjenestene de trenger (se Ressurser).