Digidexo.com

Hvordan bruke eteriske oljer for massasje

Hvordan bruke eteriske oljer for massasje


Ved hjelp av essensielle oljer for massasje er ikke bare slapper av, men kan være nyttig i en rekke måter, avhengig av essensielle oljer som brukes. Bare noen få dråper av hver olje brukes etter påføring av transportør olje som utvanner den svært konsentrerte oljer. Følgende er bare noen få forslag som bruker eteriske oljer for massasje.

Bruksanvisning

•  Avlast stresset muskler og revitalisere sinn, kropp og sjel med en avslappende massasje med eteriske oljer av furu. Legg sypress olje for en følelse av sikkerhet og jording.

Fremme fysisk og følelsesmessig healing, så vel som med vågner, en blanding av flere andre oljeblandinger til en god natts søvn. Bruk vegetabilsk olje som transportør olje for en full kroppsmassasje.

Nyt gi eller motta en massasje med Sensation, en romantisk, forfriskende blanding av ylang-ylang, sjasmin og rosentre. Forventer økt bevissthet og forsterket spenning.

Stimulere det limbiske region av hjernen med Bo Passion, en blanding av oljer, inkludert ingefær, kvann, sandeltre, patchouli og Clary salvie. Øk lidenskap i relasjoner, business eller personlig bragd med en massasje med denne oljen blanding.

Gi en massasje med Valor, en blanding av rosentre, reinfann, blå gran og franincense, for å bygge mot, selvtillit og selvfølelse. Påfør Valor først når du bruker andre oljer.

Perk opp ånden med en massasje med Citrus Fresh, en blanding av appelsin, mandarin, sitron, peppermynte, grapefrukt og mandarin. Stimulere og øke kreativ energi med denne forfriskende blanding.

Tips og advarsler

  • Test alltid huden før du bruker en eterisk olje som hver person er forskjellig. Anvende oljer ett om gangen eller en blanding av gangen til et lite område. Når lagdeling oljer som er ny, la 3 til 5 minutter for kroppen å reagere før du påfører en annen olje.