Digidexo.com

Hvordan å bruke sminke til bryllupet

Hvordan å bruke sminke til bryllupet


Presenter din vakreste ansikt på bryllupsdagen ved å følge disse enkle tipsene.

Bruksanvisning

Hvordan bruke sminke på bryllupsdagen

•  Start med ren hud. Ta en mild, pH-balansert cleanser og vaske ansiktet, halsen og brystet. Følg med en like milde toner. Når ansiktet ditt har tørket, vil en rask sprut av kaldt vann forsegle porene i ansiktet ditt og få et rush av farge til kinnene dine. Klapp tørr og deretter legge et lett lag med fuktighetskrem. Plukk en formulert spesielt for ansiktet, for de er lettere og mindre fet da de du bruker på kroppen din. En vanlig feil mange gjør er å prøve å sette sitt makeup på innen fem minutter for å bruke fuktighetskrem. La ansiktet hvile i 15 til 20 minutter etter rensing rutine.

Hvis ansiktet ditt begynner å bryte ut, holde ro og ikke klø eller trykk på området. Dette bare gjør ting verre og kan starte en infeksjon. Pent brukt en isbit til området for å kjøle ned huden, deretter nytt din toner og / eller en skvett av snerpende. Det er godt å ha på hånden en tube med cover-up makeup. Velg en nyanse lysere enn huden din tone. Pat noen på med en myk børste og blande kantene ut på huden din. Deretter forlate området alene.

Som du bruke resten av sminken din, husk å holde din base makeup fast. Velg en foundation farge som matcher din hudtone og bruke den jevnt over ansiktet, og glir den inn i dine templer, hårfestet, øreflippene, og, avhengig av kutt på kjolen din, ned nakken og din cleavage. Mens mineral makeup er populært i dag, og fungerer godt, er en flytende foundation fortsatt det beste valget for lang levetid og total dekning. Følg din foundation med et lett lag med en nøytral eller tone-på-tone pulver.

Deretter legger blush til kinnene, feiing bakover og litt opp mot toppen av ørene. Legg en lys dusting av rødme over templer, broen på nesen og haken for at sol-kysset utseende. Du kan også markere din bryst ved hjelp av rødme. Et ord av forsiktighet: Blush er laget for å synke inn i huden din. Ikke holde reapplying det eller vil du ende opp som ser clownish stedet for rosenrødt.

Forbedre øynene dine ved å legge et lag av pulver eller flytende eye primer. Mens du lar det settet, krølle øyevippene og deretter påføre et lag med mascara. For å unngå klumper, bruker en øyenvippe kam på vippene. En mangeårig favoritt Trikset er å lett dyppe penselen i talkum og deretter gre vippene. Legg til et annet lag med mascara. Hvis du føler at du må bruke falske øyevipper, er det bedre og mer naturlig å investere i å legge individuelle vippene stedet for å bruke et komplett sett.

For et ferdig utseende, bruke en eyeliner blyant starter på midten av vippekanten og flytte ut. Glem de dramatiske flytende kajal, og skyv farge i bunnen av øyevippene som du søker. Følg med en flott nøytral base farge på øyelokkene og en skimrende (ikke glitrende) farge under pannen din. Avslutt med å spraye en panne pensel med hårspray og kjører den over brynene for et opphold put utseende.

Avslutt makeup rutine ved å legge leppe farge. Du kan unngå blødning ved hjelp av et tynt lag med foundation på leppene, la det tørke, og legge leppestift i en myk skygge. Kast den lip liner og husk å utslette leppene for å blande og forsegle fargen.

Tips og advarsler

  • Når du er ferdig med å kaste din leppestift og kanskje en mørk skygge (for en kveld mottak) i bryllupet ditt dagen makeup bag. Legg en leppe pensel, en liten kompakt pulver eller rødme, rispapir med å utslette ansiktet ditt, din concealer krem, din favoritt duft, noen pust mints og bomull baller eller vattpinner.