Digidexo.com

Hvordan bruke Reiki symboler

Universell livsenergi som folk kjenner som Reiki kan nås av alle. Men de som avanserer til Reiki utviklingsnivå 2 lære fire Reiki symboler som de kan bruke til å hjelpe dem i deres anstrengelser for å kanalisere og forstå Reiki bedre. En femte Reiki symbol finnes også, og brukes primært av mestere som ønsker å innvie en student til å bli en Reiki utøveren.

Bruksanvisning

•  Ta med Reiki symbolene til å bli. Dette kan oppnås på en rekke måter, for eksempel ved å spore symbolet i luften eller trekke den på et ark, mens Reiki behandling blir utført. Noen Reiki utøvere bruke symbolene ved å resitere sine navn igjen og igjen som et mantra for å veilede Reiki energi.

Bruk den første Reiki symbol, Cho-Ku-Rei, symbolet på kroppen, for å øke strømmen av Reiki behandlinger. Dette symbolet oversettelse betyr "sette makt her," og som et resultat guider mer Reiki energi til det punktet hvor Reiki utøveren har fokusert hendene.

Konsentrer deg om å bruke den andre Reiki symbol, Sei-He-Ki, for å fremme rensing og rensing. Dette symbolet oversettelse betyr "nøkkel til universet", og er oftest brukt til å hjelpe klart noens sinn følelsesmessige eller åndelige traumer. Dette Reiki symbol kan også brukes til å rense en klients legeme av toksiner eller sykdom.

Bruk den tredje Reiki symbol, Hon-Sha-Ze-Sho-Nen, for å utføre Reiki behandlinger på folk som ikke kan fysisk bli berørt. Dette symbolet oversettelse er mer i dybden enn de andre, og blir en invitasjon fra den åndelige energien i en person til å gjøre den åndelige energien i en annen ro for å bringe opplysning og fred. Dette er hva Reiki utøvere bruker først og fremst når du sender Reiki på avstand.

Ground, balanse og befeste energi med den fjerde Reiki symbol, Tan-A-Ra-Sha. Når den brukes til å oppheve blokkerenergiflyten, kan dette symbolet bidra til å lindre smerte.

Progress til Reiki Master for å kunne bruke den fjerde Reiki symbol. Den fjerde Reiki symbolet er Dai-Ko-Myo, som kommenterer forholdet mellom menneskeheten, universet og Reiki energi. Mesteren bruker denne eksklusivt for attuning begynner Reiki utøvere, og passerer dette symbolet på bare til andre Reiki mestere.

Bruk de første tre Reiki symbolene i forbindelse med hverandre til mote Reiki energien til sin beste bruk for hver enkelt klient. Cho-Ku-Rei og Sei-He-Ki kan brukes sammen for å rense kroppen for alle giftstoffer, sykdommer og andre skadelige kjemikalier, mens Hon-Sha-Ze-Sho-Nen kan brukes med Cho-Ku-Rei å sende så mye Reiki energi til noen lang avstand som mulig.

Tips og advarsler

  • Navnene på Reiki symboler har lenge vært en nøye bevoktet hemmelighet blant Reiki utøvere og Reiki Masters. Dette ble gjort i håp om at det ville hindre folk uten kunnskap om hvordan å behandle noen med Reiki fra å passere seg ut som erfarne Reiki utøvere. Mer nylig har imidlertid symbolene har blitt gjort tilgjengelig på Internett. For mer informasjon, besøk Reiki for holistisk helse (se Ressurser nedenfor).