Digidexo.com

Homøopatiske midler for utslett på hendene

Homøopatiske midler for utslett på hendene


Et utslett på hender er vanligvis en type betennelse i huden, ifølge hjem rettsmidler for Deg. Det er mange grunner til at et utslett kan vises på hendene. Hives; eksem; dermatitt; infeksjoner; visse sykdommer; og allergi mot såpe, håndkrem og mat er noen av de viktigste årsakene til utslett. Homeopatiske midler for utslett på hendene er trygt og effektivt for folk i alle aldre, ifølge National Center for Homeopathy.

Rettsmidler

Unn deg utslett med kamille te. Kamille te har vært brukt i tusenvis av år for å behandle huden betennelser og infeksjoner. Den anti-inflammatoriske egenskaper i kamille te kan berolige utslett og stoppe kløe. Få til en kopp varmt vann til å koke. Legg til to teskjeer av friske eller tørkede kamille blomster til varmt vann. Tillate kamille blomster til bratt i ca 10 minutter. Fjern kamille blomster fra te og la teen avkjøles. Sug rene bomullsdotter i kamille te; deretter bruke dem til å forsiktig rense hendene.

Havremel bad brukes ofte for å lindre betennelser av huden. Fyll en bolle med ca tre kopper varmt vann. Hell ett femtinitti gram ukokt organisk havregryn i vannet og rør den til den er oppløst. Sug din hånd i en havremel "bad" i minst 10 minutter.

Granny Med antyder kombinere basilikum, olivenolje, hvitløksfedd, salt og pepper for å gjøre et effektivt middel for utslett og irritert hud. Grind ca 3-5 friske basilikumblader inne i en food prosessor. Legg til to fedd hvitløk, en spiseskje med ren olivenolje og en klype salt og pepper til maten prosessor. Bland alle ingrediensene grundig til en pastalignende konsistens. Bruk fingeren til å bruke blandingen til hånden utslett.

Andre homøopatiske midler som effektivt kan behandle utslett på hendene inneholder olivenolje, mandelolje, tran, vitamin E olje, aloe vera gel og natron. Bruk disse behandlingene til hånd utslett flere ganger daglig for å lindre kløe og inflammasjon, og for å bidra til å kurere din utslett.

Hjem rettsmidler for Du antyder også forbruker mer mat med høyt vitamin C for å kjempe utslett. Guava, jordbær, sitroner, appelsiner, kiwi, paprika, greener, rosenkål, brokkoli og grønnkål er gode naturlige kilder til vitamin C. Du bør også vurdere å ta en vitamin C supplement med rosen-hip ekstrakter.

Betraktninger

Andre nonhomeopathic rettsmidler for utslett på hender inkluderer fuktighetsgivende kremer og anti-klø kremer som inneholder kamfer, mentol eller difenhydramin (Benadryl). Ta kontakt med din lege eller hudlege hvis utslettet på hendene ikke rydde opp i sju til ti dager, eller hvis den forverres eller begynner å spre seg til andre deler av kroppen din. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig hud tilstand eller sykdom. Din lege eller hudlege må finne årsaken til utslett å anbefale riktig behandling.