Digidexo.com

Anger Management for tenåringer

Anger Management for tenåringer


Tenårene er kaotisk for noen ungdommer som synes det er vanskelig å gjøre overgangen fra barn til voksen. I løpet av denne tiden, kan tenåringer miste kontroll over sine følelser og de kan piske ut på foreldre, lærere eller søsken i sinne. Hvis ignorert, kan overdreven sinne i tenårene føre til vold, rus eller deltakelse i høyrisikoatferd. Mens tenårene kan være å prøve, kan anger management teknikker hjelpe en tenåring og hans familie kontroll sinte utbrudd.

Identifisere problemet

Anger ikke bare skje; det er en reaksjon på noen eller noe. Ifølge KidsHealth.org, kan hormonelle endringer i et ungdoms kropp øke moodiness og øke risikoen for en tenåring surring ut i sinne. I tillegg er tenåringer bare begynnelsen for å lære å takle stress i hverdagen i form av press på skolen for å fullføre sine studier eller å oppføre seg på en bestemt måte. Barn som bor i et hjem der en eller begge foreldrene utviser sinne er mer sannsynlig å bruke denne metoden for å blåse ut damp når de blir frustrert.

Diffuse Anger

Tenåringer kan oppveie sitt sinne ved å øke deres emosjonelle bevissthet i enhver situasjon. Uansett hva som skjer, kan ungdoms identifisere hva hun føler og hva som fikk henne til å føle på denne måten. På denne måte blir hun en deltaker i å kontrollere sine reaksjoner.

Tenker før du svarer er en annen måte å kontrollere sinne. Når tenåringer lære å identifisere en passende reaksjon, de er mindre tilbøyelige til å piske opp instinktivt. Ved å ta et dypt pust eller mentalt telle til ti, har tenåringen noen sekunder før reagere. Dette selvkontroll kan være vanskelig i begynnelsen, men med praksis, vil tenåring finne det lettere og mer givende enn å reagere i blinde sinne.

Tålmodighet og praksis er nøkler til å lære å kontrollere sinte utbrudd. De fleste tenåringer er flau og skamfull når de mister kontrollen. Endre sint atferd skjer ikke over natten, det tar en forpliktelse fra tenåringer til å kontrollere hennes reaksjon på situasjoner som opprørt henne. Lære å slappe av og ta livet med ro er lært ferdigheter som kommer bare med konsekvent praksis hver gang tenåringen står overfor en potensielt opprivende situasjon.

Tenåringer kan følge en fem-trinns tilnærming til å spre sitt sinne. Først identifisere kilden til sinne gjennom selvbevissthet. Sekund, identifisere tre mulige løsninger. Tredje, identifisere de potensielle konsekvensene av hver løsning. Fjerde, velge et svar bare etter å vurdere løsninger og konsekvenser. Femte, analysere reaksjonen etter at situasjonen er over, på jakt etter argumenter for og imot. Ved å bruke disse fem trinnene, lærer tenåringen til å vurdere en situasjon og reagere hensiktsmessig.

A Parent Rolle

Fanget i en stormfull relasjon med en tenåring som angers lett, kan foreldre svare på sine barns sinne med sinne av sine egne. Disse oppvarmede argumenter kan føre til harme og en eskalerende syklus av ukontrollerbare sinne. Foreldre kan hjelpe sine tenåringer i anger management ved å være en god rollemodell og ved ikke å ta del i kamper når sine tenåringer reagerer i sinne.

Hvis en tenåring viser overdreven sinne som fører til vold, skal foreldre søke hjelp fra en mental helse profesjonell.