Digidexo.com

Acid Reflux Hoste Cure

Acid Reflux Hoste Cure


Acid reflux kan bli et stort problem for alle som lider av det. Det kan forårsake magesår, skade halsen og være veldig irriterende. Det er mange forskjellige behandlinger tilgjengelig for å behandle en dårlig hoste forårsaket av acid reflux, og du har sannsynligvis allerede de fleste av ingrediensene.

Hvitløk

Hvitløk har blitt brukt til å behandle alt fra fordøyelsesproblemer til influensa. Dens helbredende enzymer kan også anvendes for å behandle en dårlig hoste. Den beste måten å gjøre dette på er å skape en hvitløk hostesaft. Å forberede den, hogge opp noen fedd hvitløk og legg dem i en bolle eller krukke. Fullstendig dekke hvitløk med honning og stram lokket tilbake på glasset. Hvis du bruker en bolle, vikle plastfolie rundt det holde luften ute. Plasser blandingen i kjøleskap i minst 24 timer. Jo lenger du lar den marinere, jo bedre. Ideelt sett vil du det å sitte i ca to uker før du bruker den. Om morgenen, når acid reflux er vanligvis på sitt verste, ta en spiseskje av concoction å lindre hoste. Ta hele dagen etter behov.

Ginger Root

Ginger, som hvitløk, er en annen en av naturens kur-alls. Du kan kjøpe den i mange forskjellige former som hel ingefær, skiver ingefær og pulverisert ingefær. For denne søknaden, er det best å bruke enten hel ingefær eller skiver ingefær. Hvis du har hele ingefær, nøye skjær ingefær i små lunter. Hvis du kjøpte skiver ingefær, er dette allerede gjort for deg. Plasser skiver ingefær i munnen og tygge den til hosten forsvinner. Dine tenner vil frigjøre enzymer i ingefær som det sliper den, og som du svelge spytt at tygging produserer vil lette eventuelle magesmerter. Som enzymene reise ned i halsen din, vil noen fester seg til veggene i halsen din og lindre betennelser.