Digidexo.com

Slik unngår du at Strechmarks vises

Slik unngår du at Strechmarks vises


Strekkmerker er forårsaket av huden som strekker seg raskere enn hudens naturlige elastisitet vil tillate. Strekkmerker kan være forårsaket av en rekke årsaker, blant annet graviditet, en vekst sprute eller plutselig vektøkning. Når du har strekkmerker, de er permanente hud urenheter og kan ikke fjernes. På grunn av dette, er det en god idé å prøve å forebygge strekkmerker fra å vises i første omgang - for å holde huden sunn og stretch mark gratis. Det er flere ting du kan gjøre for å forebygge strekkmerker fra utviklingsland på kroppen din.

Bruksanvisning

•  Øke du vanninntaket slik at du drikker minst åtte (8 unse) glass vann daglig. Sunn hud starter på innsiden, på cellenivå. Økende vanninntaket bidra til å holde cellene skikkelig hydrert og huden sunn, noe som kan bidra til å avverge strekkmerker.

Spis et utvalg av sunne matvarer som er rike på sink og vitamin A, D og E. Disse vitaminene bidrar til å opprettholde hudens helse ved å øke elastisitet, noe som gjør huden smidig.

Unngå å klø kløende områder på kroppen din. Strekkmerker vil klø som de utvikler på grunn av ubehag i huden strekker seg. Skrape huden din kan forårsake skade på overflaten av huden ved å trekke den og strekke den, slik strekkmerker verre.

Masser de områdene av huden som er i faresonen for å utvikle strekkmerker med lotions eller kremer. Dette kan øke blodstrømmen til overflaten av huden, mens tilsetning av fuktighet og hydrering.

Unngå overdreven vektøkning ved å spise et sunt, balansert kosthold og trener regelmessig. Dreven vektøkning, enten forårsaket av en graviditet eller mangel på mosjon, kan strekke huden ved å utvide raskere enn huden kan kompensere. Sakte, kontrollert vektøkning kan bidra til å forhindre strekkmerker fra å vises.