Digidexo.com

Detox Cleansing

Detox rensing er ansett som et alternativ medisin praksis som vil bidra til å gjenopprette kroppen til optimal metabolsk funksjon ved å eliminere giftstoffer den har akkumulert. Det er noe uenighet mellom talsmenn for rensing og bredere medisinske fellesskapet. Konsultere legen din før implementering kosthold endringer og modifikasjoner.

Detox Cleansing Theory

Teorien om detox rens er enkel: Hvis du fjerner giftstoffer som er lagret i kroppen din, kan du forbedre ditt nivå energi, næringsopptak rente, og generelle velvære. Ifølge Michael Picco, MD, ved Mayo Clinic nettsiden, disse giftstoffene akkumuleres gjennom maten vi spiser, spesielt mat som er behandlet, og inneholder store mengder av kunstige farger, smaker og konserveringsmidler. Du kan også få giftige buildup fra luftforurensning eller giftstoff. Leveren og nyrene kan bli tynget i å gjøre sin normale funksjon: å eliminere avfall og giftstoffer.
I en detox rens, er du gjennomføre en midlertidig diett som er laget for å hjelpe deg å skylle ut giftstoffer. Ofte rens innebærer å drikke store mengder vann daglig. Noen detox dietter er fastende renser, hvor fast føde er eliminert i inntil ti dager. Andre rensing programmer fjerne alle bearbeidet mat eller bare bruke urte kosttilskudd for å hjelpe leveren og nyrer forbrenne og eliminere giftstoffer mer effektivt.

Advokatene

Mange av nettstedene som påstås detox rensing har attest etter anbefaling fra folk som mistet vekt, følte seg mer energisk uten en ettermiddag krasjet og hadde bedre mental klarhet. Det er mange rensing programmer, slik som Master Cleanse, Fruit Juice Diet og kosttilskudd som Kolon, rens Smart og Ultra Colon Cleanse, som du kan velge fra. Disse er alle gjennomgått på detoxreviews.com, sammen med mange andre.

Advarsler mot Detox Cleansing

Ifølge Detox anmeldelser, urte og kosttilskudd er ikke i stand til å bli patentert, med få doble blindstudier noensinne er gjennomført. Som et resultat er det en rekke programmer og produkter som ikke har vært vurdert av en vitenskapelig samfunn. Dette er grunnen til at mange leger er mot detox rensing. Dr. Picco forklarer at leveren og nyrene er designet for å eliminere sløsing, og en balansert diett høy i fiber og en livsstil som inkluderer trening er de beste måtene å opprettholde din metabolske balanse.
Det er mange bivirkninger og helsemessige farene for å vurdere når detox rensing også. Disse inkluderer svimmelhet, svimmelhet og kvalme. Talsmenn hevder disse bivirkningene er et resultat av giftstoffene blir frigjort og avta etter at de er skylt ut. Flere alvorlige bekymringer er anemi, lavt blodsukker og elektrolyttforstyrrelser som kan føre til hjerteinfarkt og koma. Sjekk alltid med legen din før du gjør en detox rens.