Digidexo.com

Japanske Akne behandlinger

Japanere er kjent for sin vakre hud. I Japan, begynner akne forebygging og behandling tidlig i livet med oljer og essenser gnis inn i huden. Helt naturlig og kostnadseffektiv, disse teknikkene fungerer hovedsakelig ved å tørke opp overflødig olje i hudens talgkjertler. Noen av disse teknikker, slik som te-tree olje, daterer seg tilbake over tusen år.

Oil Treatment

Vask ansiktet med vann som er så varmt som du kan ta det. Dette vil åpne porene. Hell ut om en krone-størrelse del av ren Camellia olje og gni det inn i den berørte huden. La det trekke inn i omtrent et minutt eller to, deretter vaske ansiktet med kaldt vann for å fjerne overflødig olje og lukke porene. Cocoa shea produkter og japanske tea tree olje arbeid også, og kan bli brukt på en lignende måte. Noen andre oljer og stoffer inkluderer trollhassel, aloe vera, calendula, vitamin E og druekjerneolje.

Te Behandlinger

Gjør en infusjon (te) med rooibos te å bli tatt muntlig. Kok 12 oz. vann og bratte 1 ss. of te i fem minutter.
Du kan også lage et omslag, eller lim, med rooibos te for lokal applikasjon. Bland de tørre teblader med akkurat nok vann til å dempe den og gjøre en lime-lignende stoff. Påfør blandingen på det berørte området og dekk med gasbind eller klut for å få god kontakt. La det trekke inn i 10 til 15 minutter, og deretter vaske ansiktet med kaldt vann og såpe.

Generelt Skin Health

Kosthold spiller en viktig rolle i hudens helse. Spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker og bor godt hydrert vil hjelpe generelle hud helse. Grønn te med sitrus lagt er en veldig god antioksidant kilde og også bra for den generelle helsen. Å vaske ansiktet med en god såpe flere ganger om dagen vil bidra til å forhindre olje buildup og bakterievekst som forårsaker akne.

Andre Oral behandlinger

Bland sammen i like deler ekstrakter av burdock, gul dock, sarsparilla og kløyve. Ta 1/2 ts. dag blandet i et glass med vann eller juice. Disse urtene hjelpe til akne behandling ved rensing lymfesystemet samt blodet. Ved rensing av innsiden av kroppen, er mindre olje produsert og porene er mindre tilbøyelige til å bli tilstoppet når det ikke er så mye olje på huden.