Digidexo.com

Hvordan får jeg ekstra hjelp i å betale en Medicare forsikring Premium Fra Tennessee?

Hvordan får jeg ekstra hjelp i å betale en Medicare forsikring Premium Fra Tennessee?


Medicare, helseforsikring program for eldre og funksjonshemmede, hjelper mange mennesker tilgang til helsetjenester de trenger. Men noen mennesker bare ikke har tilstrekkelig inntekt til å holde tritt med alle de premier og andre kostnader forbundet med Medicare. Heldigvis er det flere programmer som kan hjelpe, inkludert ekstra hjelp, en føderal program som er tilgjengelig for Tennessee Medicare begunstigede.

Bruksanvisning

•  Møt Ekstra retningslinjer Hjelp inntekt. Ekstra hjelp er et program som vil bidra til å betale for noen av dine Part D kostnader, inkludert premien. The Social Security Administration satt inntektsgrenser på $ 1354 for singler og $ 1844 for de som er gift, som i 2010. Hvis du er over disse tallene, gjelder uansett. Noen inntekt regnes ikke, slik som lønnsinntekt fra jobben din.

Sammenlign dine eiendeler til ekstra hjelp aktiva krav. Ting som biler, bankkontoer og eiendom teller som eiendeler. I 2010, Extra Hjelp tillater ikke mer enn $ 12 510 i eiendeler for single mennesker og $ 25 010 i eiendeler for de som er gift. Hvis du har flere eiendeler enn grensen, gjelder uansett. Noen eiendeler er ikke telles, inkludert huset du bor i.

Søk om Tennessee Medicaid-programmet, TennCare. Hvis dine eiendeler faller langt under grenseverdiene for ekstra hjelp, ikke bare kan du få hjelp med din del D premie, kan du få mange flere Medicare fordeler gjennom TennCare, herunder dekning av din del B premie. Hvis du kvalifiserer for TennCare, blir du automatisk innmeldt i ekstra hjelp. Hvis du er singel, bør din inntekt være under $ 674 per måned, som i 2010, eller hvis du er gift det bør være under $ 1011. Påfør direkte gjennom din lokale Institutt for Human Services eller på TennCare hjemmeside. En saksbehandler kan hjelpe deg hvis du har problemer.

Søk om en av Tennessee Medicare Savings programmer. Hvis du ikke helt kvalifiserer for Medicaid, men du er fortsatt under ekstra hjelp kvalifikasjoner, kan en av Medicare Savings programmer være et godt alternativ. Medicare Savings programmer bidra til å betale den del B premie, og hvis du er registrert, blir du automatisk innmeldt i ekstra hjelp. I 2009, hvis den månedlige inntekten var mellom $ 903 og $ 1218 hvis du var singel og mellom $ 1214 og $ 1640 hvis du var gift, ville du ha kvalifisert. Få hjelp søknad fra Tennessee State Health Insurance Assistance Program ved å ringe 877-801-0044.

Ring Tennessee Senior Health Insurance Assistance Program (SHIP) for å se om det finnes flere måter å kvalifisere seg. Dette programmet tilbys av staten Tennessee for å gi råd og veiledning til de som har spørsmål om Medicare. The Tennessee SHIP er kilden for alle de siste oppdateringer og informasjon om valgbarhet og om hvordan inntekt og formue telles. SHIP rådgivere kan også være i stand til å hjelpe deg med å søke om ekstra hjelp. Ring SHIP på 877-801-0044.

6. Påfør for ekstra hjelp for å få hjelp med å betale for Medicare Part D reseptbelagte stoffet premie. Hvis du ikke er kvalifisert for en Medicare spareprogram eller TennCare, eller hvis du rett og slett ikke ønsker å søke om disse programmene, kan du søke direkte til ekstra hjelp. Påfør på Social Security Administration hjemmeside eller be om en søknad ved å ringe 800-772-1213.