Digidexo.com

Hvordan du skal Monter en Football Helmet

Hvordan du skal Monter en Football Helmet


En feil montering fotball hjelm kan føre til mer skade enn beskyttelse til en spillers hode. Her er noen tips for en god passform.

Bruksanvisning

•  Kjenn hodet størrelse og form. Skallet størrelsen av hjelmen kan bestemmes ved måling av head størrelse med hjelmbånd. Ikke glem å se nøye på formen på hodet, også, for eventuelle uregelmessigheter som ville kreve en passende justering.

Mål øyenbrynene. Øyenbryn skal være 1-1 ½ inches under kanten på hjelmen. Side hull av hjelmen må være sentrert over ørene. Baksiden av skallen må dekkes samtidig som at kanten av hjelmen ikke kutte inn på baksiden av halsen.

Fokus på kjeve pads. Kjeve pads bør følge kinnet kontur og ansiktet vakt er mest effektiv på 2-2 ½ fingerbredder fra spissen av nesen. Koppen av hakestropp skal sitte tett og Square på haken.

Husk hjelmen bør alltid gå med hodet, ikke uavhengig av hverandre. Hvis det skifter rundt det er for stort, og hvis det dukker opp er det mest sannsynlig for lite. Sjekk tilbake over alle funksjonene som er nevnt ovenfor, og justere deretter.