Digidexo.com

Hvordan du skal betale for tannimplantater

Hvordan du skal betale for tannimplantater


Dental implantater er en måte å nyte livet uten å bekymre tygging, smerte, løse proteser og helsemessige konsekvenser forårsaket av plater, flyttbare broer og falske tenner. Få - om noen - dental forsikring planer dekke implantater, men prisene på disse kirurgiske prosedyrer er på vei ned som følge av konkurranse. Hvis installeringen av implantatet ikke vil vente til prisfall, bør du vurdere følgende betalingsmåter.

Bruksanvisning

•  Påfør til din bank, Credit Union eller en annen utlåner for en linje av kreditt knyttet til ditt hjem eller andre driftsmidler til å garantere din tannimplantat prosedyren. Bruk denne metoden til å finansiere arbeidet. Hvis din linje av kreditt er sikret ved fast eiendom, kan du få en skatt skrive-off på interessen du har betalt. Hvis du filen en spesifisert selvangivelse, spør din regnskapsfører om å skrive ut hele eller en del av tannimplantat kirurgi.

Spørre tannlegen din om hvorvidt deres praksis tilbyr et nei eller lav interesse betalingsplan. Tannleger noen ganger arbeide med bankene å tilby kreditt til pasienter i retur for forretningsvolum. Disse er sjelden rentefritt. Forespørsel papirene fra tannlegen din til å søke om deres finansiering program, men ikke signere noe før du sjekke andre alternativer for å sikre at du får den beste avtalen.

Låne penger fra en slektning med den forståelse at du må betale dem tilbake med renter. Tegn opp et gjeldsbrev hvis du velger dette alternativet. Ta med sjekkhefte med deg når du er klar til å gjøre betalingen og spør tannlegen din om han eller hun er villig til å gi deg en rabatt en kontant betaling.

Søk om en null-rente kredittkort som er å bare brukes til å betale ned kostnadene for tannimplantat. Studie tilbud som kommer i posten for å se hvilken som har den lengste perioden før renter begynner å løpe. Dele kostnadene med antall måneder som kortet påløper ingen interesse og betale det beløpet hver måned. Ved utgangen av året, vil implantater være nedbetalt og kreditt-poeng vil bli styrket som følge av dine rettidig betaling.

Få et kredittkort utstedt utelukkende for medisinsk og dental nødhjelp. Disse kortene tilbyr kredittgrenser commensurate med kreditt score, så selv en stor regning - $ 25 000 for eksempel --- kan bli satt på denne typen kort og finansiert i løpet av tre, seks, 12, 24, 36 eller 48 måneder. Noen planer er rentefrie. De lengste som er rentebærende. Denne typen kreditt er spesielt nyttig hvis du har hele munnen gjort. Finne en link for Care Credit, en populær utlåner, nedenfor.

Hint

  • Fristet til å passere på tannimplantater på grunn av kostnadene? Tro om igjen. Implantater er blant de mest vellykkede prosedyrer i odontologi og for kosmetiske resultater, kan du ikke finne en bedre utseende og mer langvarig tann erstatning.
  • Røykere har høyere risiko for implantat svikt enn andre pasienter, så det kan være lurt å revurdere å ha operasjonen gjort før etter at du sluttet.