Digidexo.com

Hva gjør du når du ikke har råd til privat helseforsikring?

Kostnaden for privat helseforsikring kan bli for dyrt for noen arbeids amerikanere og de som er på faste inntekter. Flere alternativer finnes for de som ønsker å få rimeligere dekning. Disse kan omfatte arbeidsgiver-finansierte helsetjenester, helse dekning bassenger og visse offentlige programmer dersom søkeren er gammel nok eller har lav inntekt.

Arbeidsgiver-Sponsored Health Care

Hvis du ikke har råd til privat helseforsikring på egen hånd du kan være i stand til å ha råd til dekning gjennom arbeidsgiver-sponset helse dekning. Mange større bedrifter tilbyr helsemessige fordeler til heltidsarbeidere. Dersom du er kvalifisert for en slik plan kan det være en smart økonomisk beslutning om å dra nytte av hva fordelene tilbys. Arbeidsgiver-baserte helseforsikring kan være billigere enn privat helseforsikring dekning fordi bedrifter er i stand til å forhandle gruppepriser for dekning, noe som kan senke premiene for alle deltakerne. De nødvendige for å delta i dette programmet midler er vanligvis trukket fra lønnen din, slik at du ikke trenger å bekymre deg om å sette penger til side for å betale for det.

Prioriterte-Provider Organization

En foretrukket-leverandør organisasjon nettverk, eller PPO, er en helseplan hvor en gruppe forbrukere samle ressurser for å skape forhandlingsmakt i å få lavere avgifter for medisinske tjenester som legebesøk og reseptbelagte legemidler. Ifølge Counselling Resource hjemmeside, er en PPO ikke en helseforsikring plan, så alle unge eller gamle kan delta i et nettverk uten behov for en fysisk eller innsendt medisinsk historie. Per februar 2011, kan kostnadene ved å delta i en PPO variere fra så lite som $ 20 til $ 70 per måned.

Medicaid programmer

Hvis du har en begrenset inntekt du kan være kvalifisert for Medicaid dekning. Dette helseforsikring dekning betaler helsepersonell direkte. Avhengig av reglene i din spesielle tilstand, kan du ha en liten co-pay tilknyttet din Medicaid dekning. Dette betyr at du kan bli pålagt å betale en liten del av de totale medisinske kostnader. Hver stat har sine egne inntektskrav for Medicaid valgbarhet, så det er viktig å sjekke med din statens Medicaid Services avdeling for å finne ut om inntekten er lav nok til å kvalifisere for ytelser.

Medicare dekning

Hvis du er en eldre amerikaner som ikke lenger har råd til høye premier i forbindelse med privat helseforsikring, kan det være på tide å bytte til Medicare som din primære helsepersonell. Medicare er en statlig finansiert program som gir helsehjelp til pensjonister som er 65 og eldre. Medicare er delt opp i fire deler: A, B, C og D. Medicare del A gir sykehusdekning og er garantert for alle Medicare mottakere. Deler B og C gir ekstra medisinsk dekning for ting som legebesøk for en liten månedlig avgift. Medicare del D gir reseptbelagte stoffet dekning for en ekstra månedlig avgift. Du er kvalifisert for alle deler av Medicare bestemmes av Social Security Administration.