Digidexo.com

Hvordan endre negative tanker til positive

Hvordan endre negative tanker til positive


Ha negative tanker kan føre til depresjon. Depresjon kan føre til selvmord. Ifølge en PBS dokumentar, "Major depresjon påvirker om lag 15 millioner amerikanske voksne." Tanker og følelser definitivt ha en innvirkning på tilstanden av velvære. Mens noen mennesker har kjemisk depresjon og trenger medisin for å spre det, dette er ikke alltid tilfelle. Derfor vil denne artikkelen viser deg hvordan du kan være mer optimistisk med dine tanker.

Bruksanvisning

•  Begynn med å fange enhver tanke som kommer opp i hodet ditt. Dette er ikke ny informasjon. Dette har eksistert i mer enn 3000 år. Bibelen sier til, "Bring i fangenskap enhver tanke under lydigheten mot Kristus." Ved å gjøre dette du benektende negative tanker. Når en negativ tanke kommer opp i hodet ditt, er du umiddelbart fange den og kaste den ut fordi den ikke hører hjemme der.

Sett den negative tanken at du kastet ut med en positiv en. Tenk på ting som er ren, ekte, nydelig og ting som er av gode nyheter. Se deg rundt på det som er bra. Naturen i seg selv er flott og fantastisk, og når vi ser på det vi oppdager skjønnhet og perfeksjon.

Ikke tenk på deg selv. Ikke bekymre deg for hva du skal spise eller hva du skal drikke. La oss hva du slitasje ikke bekymre deg.

Husk at mange ganger folk tenker om ting som de ikke kan endre. Ikke etterligne denne atferden. I stedet tenke på deg selv som et mesterverk. Det er ingen andre som deg. Selv om det er folk, som ser like ut, mener at det er ingen som akkurat som deg i hele verden. Begynne å se på andre med samme syn.

Husk din fortid. Bare gjøre dette for å vurdere dine ferdigheter. Bygge på tidligere prestasjoner vil hjelpe deg å holde deg unna negative tanker og vende seg bort fra dem. Når du tenker, "Wow, jeg gjorde det," du vil begynne å innse at du har mye å tilby, og du gjør en forskjell.

hjelpe andre. Når du hjelper andre eller tenke på måter å hjelpe dem med å få deg tankene bort "deg." Å få tankene bort du får tankene bort dine problemer eller ulykker. Finne måter å hjelpe ut. Bli med i en kirke og se om det er noen ting du kan gjøre for å bidra.

Tips og advarsler

  • Vurdere å se en lege eller rådgiver hvis din depresjon varer lenger enn en uke.
  • Holde opptatt. Bor tomgang gir flere muligheter for deg å ha vandrende tanker.